מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפרמיל/רסיטל וחרדת קהליעל11/06/2008
שלום רב,
אני לוקחת כדור ציפרמיל 20 מילגרם ביום ולעיתים גם קלונקס. אני סובלת בעיקר מפחד קהל. איני מסוגלת לדבר מול קהל לא באוניברסיטה ולא בעבודה פרט לתלמידים או בישיבות בקבוצות קטנות ומוכרות. בשנה הבאה אחנך כיתה ואז אצטרך להעביר ישיבה פדגוגית מול שאר המורים ואני עומדת לוותר על התפקיד, כיוון שחוששת מאוד לדבר מול קהל מבוגר. ניסתי לדבר היום בישיבה על מנת להתנסות ודפיקות הלב שהיו לי מנעו ממני להביע את דעתי. האם יש כדור טוב ממה שאני לוקחת? במקביל התחלתי טיפול פסיכולוגי בימים אלו.
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת קהל
ד''ר אירנה נתנאל12/06/2008יעל שלום,
ציפרלקס יותר טוב מציפרמיל באופן כליי, אך התאמת הכדור היא הישיאת ומה שמתאים ויעיל לאחד לא מתאים לאחר. ייתכן ומינון של 20 מג' לא מספיק לך (ניתן להגיע למינון של 60 מג' ליום). בנוסף, שילוב של טיפול תרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) אישית או קבוצתית הינה הדרך הכי יעילה בהתמוד עם חרדות וחרדת הקהל בפרט.
בימים אלה אצלנו במיינד קליניק נפתחת קבוצה לטיפול בחרדה המאפשרת תרגול של מיומנויות והתמודדות עם פחר קהל במסגרת "מוגנת" מול קהל מצומצם מאוד.
נשמח לעמוד לרשותך ולעזור לך בתקופה קצרה מאוד להתמודד עם חרדת הקהל.
אשמח לענות על שאלות נוספות.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת קהל
NLPlady14/06/2008ניתן לטפל בצורה ממוקדת במגוון שיטות כמו: דמיון מודרך NLP - Neuro Language Programming EFT-Emotional Freedom Therapy TAT (Tapas Acupressure technique ועוד הכל בלי כדורים ובטיפולים קצרי מועד בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)