דיכאון תמידי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון תמידי
    יעל
    15/06/2008

היי קשה לי להאמין שאני מספרת למישהוא את המצב לי או מה שלא יהיה!שמי יעל בת 25 מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי דיכאונות הם חולפים ובאים כול הזמן בלי שום סיבה ,הדכאונות בעיקר אני חושבת מהפחד מהחיים ומה שמצפה ,כמו למשל כול פעם שאני במצב רוח טוב ואני חושבת על מישהוא קרוב אליי או על עצמי שיום אחד כבר לא יהיה פה יותר או על עצמי אז המחשבות הדכאוניות מתחילות לבוא כמו אז למה בכלל לחיות אם זה יגמר למה לטרוח ,ועוד המון סיבות זה בא לי בל שאני מוכנה התפרצויות בכי בלי שום סיבה,אני לא יודעת אם זה קשור לחברה שלי שהתאבדה לפני 6 שנים כי גם לפני היה לי,אני חייבת להגיד שחזרתי מטיול לפני חודש חצי שנה שחסכתי המון בשבילו ונהניתי אבל אני מרגישה רקנות כלום ,אני רוצה ללמוד משהוא אבל כול הדכאונות מפריעם לי בדרך לזה ,אפילו החבר שלי ב5 שנים האחרונות כבר לא יודע מה לעשות ,אני לא יודעת מה לעשות אני בכלל לא מבינה מה הוא עושה איתי אשמח אם מישהוא יענה לי יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון תמידי

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    16/06/2008

יעל שלום,

צר לי על הרגשתך,
    טיפול תרופתי בנוגדי דיכאון משולב עם טיפול התנהגותי - קוגניטיבי יכול מאוד לעזור לך לעשות סדר בדברים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו