מרגישה מכוערת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה מכוערת
    מיכל
    16/06/2008

אוף נמאס לי אני כבר לא יודעת מה לעשות!!!
    אני לא מרוצה מאיך שאני נראית בכלל!! אני מרגישה שאני מבזבזת את כל השנים הכי יפות שלי (אני בת 21) רק בגלל המראה שלי..
    אין לי אומץ להתחיל קשר עם בנים כי אני תמיד אומרת לעצמי שאין מצב שהם ישארו איתי כי אני לא מספיק מושכת או יפה..כתוצאה מזה אני גם חסרת בטחון ולא מצליחה לתקשר עם אנשים בצורה נורמלית, אז גם חושבים שאני ביישנית וסגורה ובקיצור אני ממש מיואשת!
    כל החברות שלי יפות מאוד וזה ממש משגע אותי כי הן לא היו יפות כל כך בתיכון אבל עם השנים הן הלכו והתייפו ורק אני נשארת כמו תמיד..אף אחד לא מחמיא לי אף פעם על המראה שלי..אם אנחנו יוצאות לפאב או משהו תמיד אומרים להן שהן נורא יפות ורק אליי אף אחד לא שם לב..
    פעם אחת מישהו אפילו התנדב לומר לי שאני דומה לאיזה בן מהשכבה שלו !!! איזה כיף שאומרים לבת שהיא דומה לבן נכון???
    ובכלל אני מרגישה שלאנשים בעולם כבר אין מעצורים ושהם אומרים מה שהם חושבים מבלי לחשוב פעמיים, זה ממש רוע לב..היו לי מלא מקרים שבטעות אנשים פלטו דברים שאמרו עליי..זה ממש כואב כי זה גורם לאנשים שלא בדיוק מלכי ומלכות יופי שיש להם מה להציע להתחבא מהעולם רק כדיי שלא יוכלו לראות אותם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה מכוערת

הוספת תגובה

• מיומנויות חברתיות

ד''ר אירנה נתנאל
    16/06/2008

מיכל שלום,

כדאי ללמוד ולתרגל מיומנויות וכלים להתמודדות במצבים חברתיים. גישה התנהגותית - קוגניטיבית מאוד יעילה בנושא זה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו