מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלפת רסיטל בציפרלקסשוקה19/06/2008
שלום, אני לוקחת רסיטל מזה מס' שנים (20 מ"ג). עזר לי מאד. מזה 3 חודשים עקב חוויה טראומטית, העליתי המינון ל- 40 מ"ג. בשל בעיות בעיכול ועייפות יתר, החליף לי רופא המשפחה את הכדור בציפרלקס, שנחשב חדיש יותר. לפני שבועיים לערך התחלתי בלקיחת 20 מ"ג (כמינון אקוויולנטי למינון הרסיטל). אינני יודעת אם יש קשר, אבל חליתי בשלבקת חוגרת וחטפתי שיעול וצינון מטריד. האם זה קשור? האם המינון נכון? האם היה צורך במינון הדרגתי בציפרלקס, הגם שלקחתי רסיטל זמן רב? מה באמת ההבדל בין שני הכדורים והאם נכון היה לי לשנות?
ת ו ד ה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת רסיטל בציפרלקס
20/06/2008לדורין שלום.
המחלה שקיבלת לא קשורה לתרופות נוגדות דיכאון.
אפשר להחליף לצ'פרלקס כאשר הצ'פרמיל גורם לתופעות כפי שאת מתארת. צ'פרלקס הינו כמו צ'פרמיל מזוכך לכן פחות תופעות על מערכת העיכול ועוד. בדרך כלל עושים מעבר הדרגתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלפת רסיטל בציפרלקס
20/06/2008לדורין שלום.
המחלה שקיבלת לא קשורה לתרופות נוגדות דיכאון.
אפשר להחליף לצ'פרלקס כאשר הצ'פרמיל גורם לתופעות כפי שאת מתארת. צ'פרלקס הינו כמו צ'פרמיל מזוכך לכן פחות תופעות על מערכת העיכול ועוד. בדרך כלל עושים מעבר הדרגתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)