חרדה וציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה וציפרלקס
    שוקה
    20/06/2008

שלום,
    לפני כשלושה ימים התחלתי לקחת חצי כדור של ציפרלקס 5מ"ג,יש לציין שזו פעם ראשונה שאני מנסה טיפול תרופתי נגד דיכאון,(לעיתים רחוקות במצבים מסויימים לקחתי פה ושם כדור הרגעה כמו ואבן או קסאנקס שעזרו נקודתית )כלומר זה לא שגופי לא הכיר בעבר פה ושם כדורים שכאלה,אך אף פעם לא על בסיס קבוע ,כפי שציינתי לעיתים רחוקות מאד.
    בתקופה האחרונה חשתי די מדוכאת,יש לציין שאני בתקופה אובייקטיבית לא קלה מזה חמישה חודשים של ארועים לא קלים רצופים בחיי,מה שגרם לי דווקא עכשיו להחליט לנסות טיפול שכזה הוא שהדברים נוטים להסתדר אך לא מצב הרוח,
    ברגע שלקחתי את הכדורים חשתי חרדה ונדודי שינה ומאד התלבטתי אם להמשיך,היתה תחושה שנראית יותר קשה מהדכאון עצמו,השאלה היא האם אלו תופעות לוואי לגיטמיות שיעברו? או שהתרופה לא מתאימה לי? יש לציין שכשהפסקתי לאחר יומיים הרגשתי הקלה משמעותית אך הדיכאון חוזר לשכון שם בפנים ,רק פחות קשה מהתחושה עם התרופה.
    אשמח לדעת מה מומלץ לעשות במקרה שכזה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה וציפרלקס

הוספת תגובה

• חרדה וציפרלקס

ד''ר אירנה נתנאל
    22/06/2008

שוקה שלום,

ציפרלקס נסבלת היטב על-ידי מרבית החולים. תופעות הלוואי הנפוצות כוללות בחילה, יובש בפה, קשיי שינה, עייפות, הזעה מרובה וקשיים בתפקוד המיני. תופעות אלו הן בדרך-כלל קלות וחולפות עם המשך השימוש. לא כדאי להפסיק כדור על דעת עצמך ובכל מקרה חשוב לדווח לרופא המטפל על תופעות הלוואי.

תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו