מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאוןאן 222/06/2008
היי,
אני סטודנטית בתקופת מבחנים שסובלת בין היתר מהפרעות ADHD. חוויתי המון כשלונות בעבר ונדדתי בין מסגרות שונות. הדיכאון היה נחלת חיי כמה וכמה פעמים. נטלתי פעם אפקסור מס' חודשים, בתחילה הרגשתי שהבעיות מאחוריי ואפילו כשהייתי מגיעה לפסיכולוגית שלי הרגשתי שאין לי מה לומר. התייעצתי עם גורמים שונים(הפסיכיאטר והפסיכולוגית) ונאמר לי שאני יכולה לנסות להפסיק עם הכדורים. שוב, בהתחלה הכל היה בסדר אבל כל המשברים שחוויתי (פרידה מחבר, כלבה שמתה, דודה שאושפזה בטיפול נמרץ למעלה מארבעה חודשים-בתקופה שנטלתי כדוריםוהתמודדות הייתה הרבה יותר קשה. היום כסטודנטית אין לי אפילו 100ש"ח לפנות לפסיכולוגים למרות שאני מרגישה שאני זקוקה לזה כמו אוויר לנשימה. אני בחובות של 30,000 ש"ח ואני מרגישה שאני שוקעת לא מצליחה להקים את עצמי ללימודים, לא מצליחה להתרכז, הכל נראה לי מיותר. אני מצד אחד אומרת לעצמי שאולי תרופות יכולות לסייע במוטיבציה וכושר התמדה שאין לי ומצד שני אני פוחדת שאני אקח את הכדורים, לא אתגבר על משברים בעצמי וכשארצה להפסיק לקחת אני אתמודד עם כל הרגשות מחדש. היות ואני לא יכולה להרשות לעצמי טיפול פסיכולוגי, מה ניתן לעשות? המצב רק הולך ומחריף ונותרו לי עוד עבודות להגיש ומבחנים בטווח של שלושה שבועות כשאני יודעת שטווח ההשפעה ותופעות הלוואי של הטיפול התרופתי שווי ערך לזמן הזה...אובדת עצות- אשמח לכל עזרה. אני מרגישה שאני במצב לא ממש טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל28/06/2008שלום לך,
חשוב לחזור לטיפול התרופתי. אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל שלך בדחיפות. התרופות יתנו לך כוח להתגייס ללימודים.
מיותר לציין שאת זקוקה ללווי מקצועי אך ברור מתוך מכתבך כי בשלב הזה הדבר לא תמאפשר לך.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)