חרדה מטיפולי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מטיפולי שיניים
    שרונה
    14/06/2007

אני אמורה לעשות טיפולי כתרים בשיניים , יותר נכון להחליף כתרים
    ואני חרדה מזה, אין לי חשק לבצע את הטיפול [ בערך טיפול של חודשיים ]
    פוחדת מאוד , לא ישנה בלילה , אין לי כח לקום בבוקר , לא אוכלת מסודר,

אבקש את עזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מטיפולי שיניים

הוספת תגובה

• טיפול שיניים

ד''ר אירנה נתנאל
    14/06/2007

שרונה שלום,
    כדור הרגעה לפני הטיפול יכול לעזור לך לעבור את את החוויה הלא נעימה. בנוסף, שתפי את הרופא שיניים בחרדה שלך כדי שהוא יהיה סבלני ומתחשב כלפיך. חשוב שגם שידע שלקחת כדור הרגעה. רופאי שיניים רגילים לתופעות כאלה ומיומנים להתמודד עם פציאנטים חרדתיים.
    ממה נובע הפחד? עברת בעבר חוויה לא נעימה שקשורה לטיפול שיניים? את רגישה לכאב? פוחדת מרופאים? פוחדת מזריקות?

תודה לך על פנייתך ואשמח לענות על שאלות נוספות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדת טיפול שיניים

שרונה
    19/06/2007

כשאלת אותי ממה זה נובע הפחד של טיפול שיניים .. זה מגיל צעיר אני לוקחת אחריות על עצמי
    כלומר מחליטה הכל לבד .. למרות שיש לי משפחה תומכת ומעודדת ... אבל בכל זאת אני זאת שנותנת כתף לכולם ... הפחד מהשניים נובע ... אני מטופלת כבר 15 שנה אצל אותו רופא שיניים , והוא ביצע לי כתרים בשניים הקדמיות במקום לייעץ לי ישור שיניים .. ויש לי מן כעס כזה על עצמי שנתתי לו להרוס לי שיניים . והיום אני יודעת שעשיתי טעות . אבל כולם אומרים אין מה לבכות על חלב שנשפך .
    גם הפחד שלי האם לתת לרופא שלי את העבודה או להחליף אותו ... מצד אחד מאוד נח לי לטפל אצלו .. ומצד אחר האם הוא כל כך מקצועי ???... אני באמת לא יודעת מה להחליט הפעם .
    האמת שפניתי לרופא נוסף לייעוץ ... אבל לא יודעת מה להחליט [ לא מדובר בעלות הטיפול ]
    שרונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו