מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה מטיפולי שינייםשרונה14/06/2007
אני אמורה לעשות טיפולי כתרים בשיניים , יותר נכון להחליף כתרים
ואני חרדה מזה, אין לי חשק לבצע את הטיפול [ בערך טיפול של חודשיים ]
פוחדת מאוד , לא ישנה בלילה , אין לי כח לקום בבוקר , לא אוכלת מסודר,
אבקש את עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שיניים
ד''ר אירנה נתנאל14/06/2007שרונה שלום,
כדור הרגעה לפני הטיפול יכול לעזור לך לעבור את את החוויה הלא נעימה. בנוסף, שתפי את הרופא שיניים בחרדה שלך כדי שהוא יהיה סבלני ומתחשב כלפיך. חשוב שגם שידע שלקחת כדור הרגעה. רופאי שיניים רגילים לתופעות כאלה ומיומנים להתמודד עם פציאנטים חרדתיים.
ממה נובע הפחד? עברת בעבר חוויה לא נעימה שקשורה לטיפול שיניים? את רגישה לכאב? פוחדת מרופאים? פוחדת מזריקות?
תודה לך על פנייתך ואשמח לענות על שאלות נוספות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדת טיפול שיניים
שרונה19/06/2007כשאלת אותי ממה זה נובע הפחד של טיפול שיניים .. זה מגיל צעיר אני לוקחת אחריות על עצמי
כלומר מחליטה הכל לבד .. למרות שיש לי משפחה תומכת ומעודדת ... אבל בכל זאת אני זאת שנותנת כתף לכולם ... הפחד מהשניים נובע ... אני מטופלת כבר 15 שנה אצל אותו רופא שיניים , והוא ביצע לי כתרים בשניים הקדמיות במקום לייעץ לי ישור שיניים .. ויש לי מן כעס כזה על עצמי שנתתי לו להרוס לי שיניים . והיום אני יודעת שעשיתי טעות . אבל כולם אומרים אין מה לבכות על חלב שנשפך .
גם הפחד שלי האם לתת לרופא שלי את העבודה או להחליף אותו ... מצד אחד מאוד נח לי לטפל אצלו .. ומצד אחר האם הוא כל כך מקצועי ???... אני באמת לא יודעת מה להחליט הפעם .
האמת שפניתי לרופא נוסף לייעוץ ... אבל לא יודעת מה להחליט [ לא מדובר בעלות הטיפול ]
שרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)