שלום...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום...
    מישהי~~
    02/07/2008

שלום, אני ילדה בת 14, ויש לי בעיה.... מאז שאני זוכרת את עצמי , אף פעם לא הייתי מקובלת בבית הספר, אני עולה לכיתה ט' ועוד לא היה יום אחד בבית הספר שבו לא אמרו לי:"יא מכוערת..יא מטומטמת.. יא קונפה...." והסיבה לזה שאני שונה מכל הבנות בשיכבה , זאת אומרת, במראה שלי, יש לי סיגנון מישלי בבגדים וזה סיגנון שמוצא חן בעיניי שזה הסיגנון הרוחני שאני כל הזמן שמה הרבה צמידים ושרשראות ועגילים גדולים... אני אף פעם לא מצליחה לענות כשמשפילים אותי ומרוב שיורדים עלי כל כך הרבה אני כבר מאמינה לכולם וגם אני חושבת שאני מכוערת מטומטמת וכל הדברים האלה... ואני לא יכולה יותר!! אני משתגעת.. אני פוחדת להיסתכל על עצמי במראה...... למרות שעמוק ביפנים אני יודעת שאני לא מכוערת. דיברתי על זה עם המחנכת שלי והיא אמרה לי שזה הכול מקינאה שיש לי אומץ להיתלבש איך שאני אוהבת ומיזה שאני מצליחה בלימודים. אבל אני בכל זאת לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה כי כל הירידות האלה מכל השנים וכל ההשפלות, היתאספו ביפנים ...ואני בדרך כלל לא מדברת על זה עם אנשים..... ואני מרגישה שכל הילדות שלי היתבזבזה כי אני כל הזמן בוכה.. ואני פוחד שאני השאר לבד ואף אחד לא ירצה אותי, ואני שונאתתתתתתתת את עצמי...... וכשאני יורדת על מישהו שירד עלי אני מרגישה שעשיתי טעות כי יש לי ייסורי מצפון מכל דבר... אני לא יודעת מה לעשות נימעס לי כבר ליסבול אני רוצה להראות לכולם שאני יותר חזקה מהם.. שאני לא אחת ששותקת מי כל דבר אבל אני לא יכולה!!!!!! תעזרו לי בבקשה, איך אני יכולה לחיות חיים נורמליים.. ?? תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום...

הוספת תגובה

• שאלה

רעות
    02/07/2008

אני סובלת מדיכאונות ומשתמשת בתרופות רציתי לברר עם יש קבוצות תמיכה לכאלה שיש להם גלים של דיכאון אבל הם מתפקדים בס"הכ רגיל האם יש פורום שאני יכולה לשוחח אם כאלה הסובלים מהמצוקה ממנה אני סובלת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מישהי

אסתי
    03/07/2008

הייתי חייבת להגיב כי מצאתי את עצמי מזדהה איתך-חוזרת איזה 16 שנה אחורה וממש מרגישה כמוך... אני בטוחה במליון אחוז שאת לא מטומטמת או מכוערת או קונפה-כמו שהם גורמים לך לחשוב. לצערי ילדים זה עם אכזר ..ממש אכזר. אני חושבת שכדאי שתעבדי על הביטחון העצמי שלך (לא בכדי שתוכלי להחזיר להם-לאתרגישי יותר טוב)אלא רק בשביל עצמך. אני לדוגמא הייתי האאוטסיידרית של השכבה-הייתי מתלבשת שונה ומסתובבת רוב הזמן לבד והייתי נכנסת מזה לדיכאונות קשים והערך העצמי שלי ירד כי חשבתי שכולם יותר טובים ממני...התיכון היה תקופה נוראית בחיי. אבל.... עברו שנים (וגם לך זה יקרה) ופתאום תגלי שכל אלה שצחקו עלייך ולעגו לך הם בעצם סתם אנשים חסרי ביטחון שניסו להוריד לך את הביטחון בכדי להעלות לעצמם.בדרך כלל כשהם גודלים הכול חוזר אליהם בחזרה והם הופכים לסתם אנשים שלא שווים יריקה-תאמיני לי אני נתקלת מלא פעמים באנשים שלמדו איתי שלא הסתכלו לכיוון שלי והיום מנסים (סתם לדוגמא) להתחיל איתי או להתקרב אליי(אין להם מושג מי אני). מה שחשוב שלא תשכחי מי את ומה את שווה.את נשמעת הרבה יותר מגניבה עם הסגנון הרוחני שלך והמלא צמידים מהחבורת קקות שלומדים איתך... זה לא שווה בכי-את עוד תקרעי על זה מצחוק-מבטיחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסתי..

מישהי~~
    03/07/2008

תודה רבה:]]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום...

09/07/2008

למישהי
    אני חייב להתנצל אבל בפורום הזה לא נוכל להתייחס לשאלות שלך. אני עובד רק עם מבוגרים. עליך לפנות לפורום של מתבגרים. אני מקווה שתקבלי מענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו