מה לעשות אני ממש בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות אני ממש בדיכאון
    יסמין
    11/07/2008

שלום לכולם, אני ממש צריכה עצה עזרה דחוף, אז כך אני בגיל 33 ואני ממש ממש רוצה להתחתן אבל זה לא הולך לי בכלל אף פעם לא הגעתי לשלב שמישהו יציע לי נישואין או שיהיה לי קשר ארוך. אתמול חברה טובה שהיתה לי התחתנה פעם שניה (אני אפילו לא פעם אחת) עם בחור מקסים מקסים שהאמת הייתי מתה שיהיה לי גם בחור כזה, ושמתי עין על חבר שלו גם בחור ממש נחמד. פתאום כשיצאתי הבנתי שהוא כבר יוצא עם אחותה. והם הסתירו את זה ממני לא יודעת למה הם לא רוצים שאני ידע אולי הם מפחדים שאני אקנא, והם צודקים אני ממש מקנא למצוא בחורים נורמלים בגיל שלי זה קשה, לא יודעת מה לעשות כשראיתי שהוא תפוס ועוד איתה, ממש נשברתי באתי הביתה התחלתי לבכות ולבכות אבל ממש להשתגע לא יודעת מה השתלט עלי ואני לא הצלחתי להרגע ולישון, ישנתי קצת קמתי בכיתי. ממש לא בא לי להתעורר בא לי לישון ולא לקום יותר, כל כך קשה לי די נמאס לי אני מרגישה שכולם מסביבי יש להם זוגיות ורק לי לא די עד מתי מה אני יעשה. אני כן נראת טוב ואני משדרת משהו אחר אבל בפנים אני כבר ממש מתה למה אין לי זוגיות מה אני עשיתי לא טוב נשבר לי ונמאס לי ובא לי למות. אני חייבת עזרה אני לקחתי כל הלילה רסקיו כדי להרגע אבל זה כנראה לא מספיק חזק איזה כדור כדאי לקחת ווליום או משהו אחר? בבקשה אני כבר לא יכולה יותר, למה קשה לי לשמוח כשלמישהו אחר טוב, למה אני לא יכולה לשמוח אני רוצה להאמין שגם לי זה יקרה עם משהו מדהים אבל בנתיים אני ממש שבורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות אני ממש בדיכאון

הוספת תגובה

• הכרויות

ד''ר אירנה נתנאל
    11/07/2008

יסמין שלום,

אל תתיאשי, תמשיכי לחפס ואת בוודאי תפגשי! אני מציאה לך לחפש גם דרך אתרי הכרויות באינטרנט ובנוסף, אולי מספר פגישות ייעוץ עם איש מקצוע שיכול לכוון ולהדריך, להסביר לך איך כדאי לנהוג ומה לא כדאי לעשות בדייטים. הכי חשוב לא לאבד תקווה ולהמשיך לנסות!

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בהצלחה בהמשך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו