טיפול עם מציאות מדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול עם מציאות מדומה
    **
    16/07/2008

שלום אני בת 27 סובלת מחרדה חברתית שהיום שאני בתהליך של מציאת עבודה וצריכה להתראיין, ממש עושה פדיחות לעצמי. אני לא מדברת ברצף, נתקפת בבלאק אאוט המשפטים מסורבלים ולא מצליחה להירגע שעתיים אחרי שהראיון מסתיים. לפני כמה זמן ראיתי בטלוויזיה על שיטה שמשתמשת במציאות מדומה כדי לטפל בבעיות שקשורות לחרדה. האם ידוע לכם האם זה טיפול שיש אותו גם בארץ והאם הוא מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול עם מציאות מדומה

הוספת תגובה

• טיפול עם מציאות מדומה

18/07/2008

לשרון שלום
    טיפול במציאות מדומה בשימוש יותר בפוביות ממוקדות ולא כ"כ בחרדה חברתית. כאן טיפולים כגון קוגניטיבי התנהגותי או תרופתי מתאימים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול עם מציאות מדומה

18/07/2008

לשרון שלום
    טיפול במציאות מדומה בשימוש יותר בפוביות ממוקדות ולא כ"כ בחרדה חברתית. כאן טיפולים כגון קוגניטיבי התנהגותי או תרופתי מתאימים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי הכתבה

**
    20/07/2008

שהם מטפלים גם בחרדות כמו אנשים ממפחדים לטוס ואו להיות בתוך מעלית אבל גם מטפלים במי שמפחד לעמוד מול קהל או מול מישהו סמכותי. תוכל לכוון אותי איפה מטפלים בשיטה הזאת? האם גם פסיכולים משתמשים בזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו