מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהקרן18/07/2008
שלום רב, שמי קרן , ואני יוצאת כרגע עם מישהו כמעט חצי שנה שמטופל אצל פסיכולוגית קלינית ,אלטרנטיבית. הכל היה בנינו תקין עד שיום אחד הוא בא אליי ואמר לי שהמטפלת שלו הפסיכולוגית אמרה לו שהיא איבחנה אצלו דיכאון קליני ושהכי טוב בשבילו כרגע, להיפרד ממני מכיוון שהוא לא יכול לעזור לי..אין לי מושג במה.. ואין לו כרגע אפשרות ליהות בקשר עם אף אחת. לאחר מכן ,כדי לאמת את דבריה נכנסה לאתר באינטרנט של שבט המאיה והוכיחה לו שדבריה נכונים. כתוצאה מכך, הוא רצה שניפרד . ואני חזרתי אליו בכדי לברר הכל וחזרנו כרגע אנחנו ביחד. כי הבנתי שהוא אוהבת אותי ומאוהב בי בדיוק כמוני. השאלה שלי היא כזאת, אחד האם יש דבר כזה שפסיכולוגית קלינית אפילו אם היא אלטרנטיבית תמליץ על דבר כזה ?. האם זה שחזרנו יכול באמת לפגוע בו נפשית אינני רוצה בכך. ושאלתי האחרונה האם בכלל אדם המרגיש בדיכאון קליני מסוגל ליהות במערכת יחסים מבלי לפגוע בצד השני?. תודה קרן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה לי ????????????.
קרן22/07/2008חשבתי שזה פורום רציני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה
ד''ר אירנה נתנאל22/07/2008קרן שלום,
לא ברור לי מה זה "פסיכולוגית קלינית ,אלטרנטיבית" יש פסיכולוגית קלינית ויש מטפלת אלטרנטיבית וזה שני דברים שונים. בכול אופן, הייתי מציעה לך שתפגשו את, חברך והמטפלת ותבררו את כול השאלות שמטרידות אותך. כמו כן את יכולה לברר אצלה כיצד את יכולה לעזור לחברך לצאת מהדיכאון ומה יכול להפריע לו. לא סביר לי שפסיכולוגית קלינית יכולה לשאר שאת יכולה להפריע לה טיפול אלא אם כן, יש לה הוכחות שתומחות בהנחה שלה. בדרך כלל בטיפול בדיכאון מעודדים קשר עם אנשים קרובים, תמיכתם ועדוד חשובים מאוד.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)