מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן47 ובדיכאוןברק18/07/2008
אז ככה אני רווק גיי בן 47 עובד בעבודה שבתאוריה בסדר אבל למעשה לא מנצלת את כל הכישורים שלי בנוסף אני נורא לבד ומלבד זיונים פה ושם אין לי חברה אומנם יש לי מס' חברים טובים אבל אני נפגש איתם בתדירות של עם בשבוע בכרך מה שמשאיר לי הרבה זמן לבד . נמאס לי ממש ואני ממש חושב שהבנתי את הפטנט...הכל בסדר כזה כאילו אבל שום דבר לא ממש בסדר ואני לא רואה מעין יבוא השינוי והתקווה. אין ממש תקווה. הכי טוב זה לגמור עם הכל. אמנם לא מחר ולא בשבוע הבא אבל בטח תוך כמה שנים (אחרי שאמא שלי תלך לעולמה) (אני בן יחיד. ) מה כבר יהייה?עוד נסיעה לחו"ל? נו טוף או קי הבנו עוד איזה ערב נחמד?נעים? מה עושים? מה יגיד פסיכיאטר אם אספר לו את הכל כמו שכתבתי כאן? ישלח אותלי למחלקה הסגורה?????? התרופות יעזרו אולי במצב רוח הכללי אבל לא ישנו בכלום את המצב האמיתי אשמח לקבל התיחסות תודה ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מתאר לעצמי שבטח כבר שמעת את זה
פרוזקיד19/07/2008שלום לך אני מתאר לעצמי שבטח כבר שמעת את זה אבל הכדורים בהחלט יכולים לעזור. כל המצב שאתה נמצא בו הוא מצב דיכאוני ולכן הכל ניראה לך חסר טעם וחסר סיכוי. חוץ מיזה גם כדאי לך לראות פסיכיאטר. אתה לא יכול לדעת מה הוא יגיד לך ואם לא יעזור בטח לא יזיק. אני בטוח שלא יאשפז אותך במחלקה הסגורה בניגוד לרצונך. היאוש הוא חלק בלתי ניפרד מהדיכאון וזה שולט בך כרגע תשתדל להתגבר על זה ולצאת מהמעגל האכזרי הזה וכמה שיותר מהר. אפילו ללכת לפסיכולוג יכול לעזור לך. שבת שלום פרוזקיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן47 ובדיכאון
26/07/2008שלום ברק
השאלה היא לא מתי "תגמור עם הקל" אלה מתי תתחיל לעשות משהו כדי לשנות את הקיים, את השעמום עם עצמך ועוד. תאמין לי שאפשר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזדהה
יעל10/08/2008שלום ברק, אני רווקה סטרייטית בת 43 ומרגישה אותו דבר, רק שאני כבר מטופלת בכדורים נוגדי דכאון מזה כמה שנים טובות. הבדידות קשה מאוד וגם אני לא רואה שינוי או תקווה באופק. יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברק
גילי11/08/2008שלום אתה מוזמן ליצור איתי קשר באיימל אם אתה רוצה לשוחח,הדבר הכי נורא זה בדידות. אל תשאר אם עצמך זמן רב לבד.תאמץ תגדל כלב,תהיה מחוץ לבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)