אפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפקסור
    עידו
    20/07/2008

פרופ שלום אני נוטל אפקסור XR במשך 4 שנים.כמו כן לוריוואן שני כדורים ביום וחצי כדור זודורם בלילה. במהלך היום אני מרגיש עייפות רבה וחוסר אנרגיה.יחד עם זאת אני מתפקד ועובד בעבודה קבועה,נשוי ואב לילד.אני מתאר לעצמי שהעייפות קשורה ללוריוואן ואולם קשה לי א ושאני חושש להפסיק עם הלוריוואן ועם הזודורם.אני מרגיש שאני בתוך לופ קבוע כזה של סדר יום קבוע בנטילת הכדורים.אני אפילו מחפש שעתיים פנויות במהלך צהריים למשל כדי ליטול חצי זודורם ולישון(זה ממש נהפך להרגל). אין אני יכול לצאת מהלופ הזה?אני מבין שבתת מודע הגוף בעצם רוצה את הכדורים הנ"ל ואולם אני יודע שזה לא טוב בשבילי.אני גם מנסה לפעמים לגוון עם האפקסור ונוטל אותו לפעמים שני כדורים ביום כי שמתי לב שזה נותן לי מעט אנרגיה.האם יש בזה משהו נכון? אודה לך על העזרה לתיאור מצבי. בברכה,אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפקסור

הוספת תגובה

• אפקסור

26/07/2008

לאייל שלום
    נראה שאתה משתמש בתרופות הרגעה לא בצורה הנכונה והתרגלת לקחת אותם בשעות היום כדי לישון. זה לא שימוש נכון! תתייעץ עם הרופא שלך. אבל באופן כללי כדי לעשות ירידה מאוד עיתית של המינון ואז מצליחים!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו