התמכרות לקלונקס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות לקלונקס?
    נאור
    21/07/2008

שלום.האם נטילת כדור קלונקס 0.5 מ"ג בלילה למשך 12 יום בלבד עשויה לגרום למצב בו לא ניתן להפסיק את הכדור עקב התמכרות פיזית? לפני כשנה קיבלתי את הכדור בגלל אפיזודה של מתח וחרדה ומאז הפסקת נטילתו יש לי כל הזמן תחושות חרדה קשה, מחנק בבית החזה, קפיצות של שרירים בכל הגוף ותחושת דיכאון. עברה כבר שנה שאני ללא קלונקס בכלל. היות ובדיקות הדם המקיפות תקינות ובדיקת EMG תקינה אני ממש חושש שזה נובע מהתמכרות לקלונקס.אשמח לשמוע דעה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות לקלונקס?

הוספת תגובה

• התמכרות לקלונקס

ד''ר אירנה נתנאל
    22/07/2008

יאיר שלום,

לא סביר שהתמכרת לקלונקס. התופעות שאתה מתאר מתאימות לסימפטומים של חרדה. קלונקס עוזר בהקלה על הסימפטומים האלה. הייתי מציעה לך לפנות לטיפל בחרדה. בנוסף, חשוב לציין כי ייתכן ומצבך הולך ומחמיר משום שנראה שגם דיכאון מתלווה לחרדות שלך. כמובן שהתרשמות שלי יכולה להיות מוטעת וחשוב לפנות לפסיכיאטר לאבחון וטיפול. טיפול משולב של תרופות נוגדות חרדה ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית הוכיח את עצמו כיעיל ביותר בהלתמודדות עם חרדה.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו