חרדת טיפולי שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת טיפולי שיניים
    שרונה
    19/06/2007

כשאלת אותי ממה זה נובע הפחד של טיפול שיניים .. זה מגיל צעיר אני לוקחת אחריות על עצמי
    כלומר מחליטה הכל לבד .. למרות שיש לי משפחה תומכת ומעודדת ... אבל בכל זאת אני זאת שנותנת כתף לכולם ... הפחד מהשניים נובע ... אני מטופלת כבר 15 שנה אצל אותו רופא שיניים , והוא ביצע לי כתרים בשניים הקדמיות במקום לייעץ לי ישור שיניים .. ויש לי מן כעס כזה על עצמי שנתתי לו להרוס לי שיניים . והיום אני יודעת שעשיתי טעות . אבל כולם אומרים אין מה לבכות על חלב שנשפך .
    גם הפחד שלי האם לתת לרופא שלי את העבודה או להחליף אותו ... מצד אחד מאוד נח לי לטפל אצלו .. ומצד אחר האם הוא כל כך מקצועי ???... אני באמת לא יודעת מה להחליט הפעם .
    האמת שפניתי לרופא נוסף לייעוץ ... אבל לא יודעת מה להחליט [ לא מדובר בעלות הטיפול ]
    שרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת טיפולי שיניים

הוספת תגובה

• חשרדת טיפולי שיניים

ד''ר אירנה נתנאל
    20/06/2007

שרונה שלום,
    טוב עשית שהתייעצת אם רופא נוסף. לדעתי, אין שום סיבה להמשיך אצל רופא שאצלו את לא מרגישה בנוח. יש עוד הרבה רופאים מקצועים וגם נחמדים ואמפטים. תמשיכי לבדוק עוד רופאים עד שתמצאי מישהו שבאמת תוכלי להתחבר אליו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו