חרדה ושיווי משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה ושיווי משקל
    תמר
    22/07/2008

לפני כשנה אימי נפטרה ומאז סבלתי מחרדה שהיתה מלווית בדופק מהיר חום בצד שמאל וחוסר שינה. קיבלתי פריזיום ושתיתי במשך 8 חודשים יש לציין שמבחינה נפשית אני מרגישה טוב, ישנה בלילות וכבר כ שלושה שבועות אני לא לוקחת תרופות כלל.יש לציין שבחודשיים האחרונים אני מרגישה חוסר שיווי משקל בגוף מעין תחושת ריחוף עשיתי פעמיים בדיקות כלליות הכל בסדר. יש לציין שאני יושבת הכל בסדר רק כשאני עומדת או הולכת אני מרגישה לא יציבה. תחושה זו מפריעה לי מאוד ומציקה לי הלכתי לא.א.ג והוא נתן לי לעשות בדיקת ENG הלכתי לרופאת משפחה ולפסיכיאטר ושניהם טענו שזה מחרדה וזה יעבור פשוט צריך להתעלם . אני ממש חסרת אונים לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה לעזור לעצמי והחוסר שיווי משקל מאוד מטריד אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה ושיווי משקל

הוספת תגובה

• חרדה ושיווי משקל

ד''ר אירנה נתנאל
    23/07/2008

תמר שלום,

טיפול התנהגותי - קוגניטיבי מאוד יעיל במקרים כאלה. במספר פגישות תוכלי ללמוד כלים, שיטות, מיומנויות על מנת להתמודד עם החרדה.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תודה על פנייתך לפורום,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו