מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ושיווי משקלתמר22/07/2008
לפני כשנה אימי נפטרה ומאז סבלתי מחרדה שהיתה מלווית בדופק מהיר חום בצד שמאל וחוסר שינה. קיבלתי פריזיום ושתיתי במשך 8 חודשים יש לציין שמבחינה נפשית אני מרגישה טוב, ישנה בלילות וכבר כ שלושה שבועות אני לא לוקחת תרופות כלל.יש לציין שבחודשיים האחרונים אני מרגישה חוסר שיווי משקל בגוף מעין תחושת ריחוף עשיתי פעמיים בדיקות כלליות הכל בסדר. יש לציין שאני יושבת הכל בסדר רק כשאני עומדת או הולכת אני מרגישה לא יציבה. תחושה זו מפריעה לי מאוד ומציקה לי הלכתי לא.א.ג והוא נתן לי לעשות בדיקת ENG הלכתי לרופאת משפחה ולפסיכיאטר ושניהם טענו שזה מחרדה וזה יעבור פשוט צריך להתעלם . אני ממש חסרת אונים לא יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה לעזור לעצמי והחוסר שיווי משקל מאוד מטריד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ושיווי משקל
ד''ר אירנה נתנאל23/07/2008תמר שלום,
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי מאוד יעיל במקרים כאלה. במספר פגישות תוכלי ללמוד כלים, שיטות, מיומנויות על מנת להתמודד עם החרדה.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)