מבקשת עצה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עצה דחוף
    נתי
    26/07/2008

אני בת 31, מזה שנתיים מטופלת ברסיטל בגלל התקפי חרדה. לפני כחודשיים כאשר הרגשתי ממש טוב כבר תקופה מה, פניתי לרופא חדש להתייעצות על מנת להוריד את התרופה בכלל. הרופא אמר לי להוריד את רסיטל בהדרגה, ובמקביל להתחיל לקחת בונסרין במינון נמוך (7,5 מ"ג - ולאחר שבועיים 15 מ"ג). אחרי שהתחלתי לקחת את הבונסרין המצב שלי רק הדרדר - תחילה הרגשתי סחרחורות, ונכון להיום אני שקועה בדיכאון ובאפטיה - מה שלא היה לי קודם לכן אף פעם. אני בוכה כל היום, אין ליח חשק מיני כלל, בקושי מתפקדת בעבודה שאליה אני מכריחה את עצמי ללכת. אני פשוט לא מבינה את ההיגיון של לתת תרופה נוספת, כאשר אני רצה להפסיק עם התרופה הקודמת. אבל אני פשוט שקעתי לתוך דיכאון, אני לא יודעת איך לצאת ממנו, והאם אני בכלל אצא ממנו אי פעם. נכון להיום - אני מפסיקה לקחת את הבונסרין - התרופה בבירור לא עושה לי טוב. אבל למה ה קורה לי? צה עוד אני יכולה לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עצה דחוף

הוספת תגובה

• מבקשת עצה דחוף

26/07/2008

לנתי שלום
    תבקשי פגישה דחופה עם הרופא שלך ותסבירי בדיוק כפי שכתבת. את יכולה לבדוק איך זה ללא תרופות אבל תיקחי בחשבון שלפעמים מופיע גם דיכאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו