אני חושב שאני בדיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב שאני בדיכאון
    עמית
    28/07/2008

אני עמית בן 18 ואני לא יודע אם זה האופי שלי או שאני בדיכאון, אבל מה שכן זה מאוד מבאס. שהייתי ילד כולם אמרו עליי שאני בן אדם שמח ומאוד חברותי. אכשהו במהלך השנים משהו השתבש ונהייתי בן אדם אדיש. לא מתרגש מכלום, לא יוזם כלום, מנתק קשרים עם חברים ובעיקר מזניח את עצמי, אני כל הזמן דוחה דברים ובסוף אני לא מקיים אותם, שאני נמצא בחברה של אנשים אני בקושי מדבר זורק מילה פה ושם רק כדי שיראו שאני פה אני מתנהג כמו זומבי בלי רגשות, אני לא זוכר את עצמי בוכה פשוט אדיש להכל. הדבר שהכי אני רוצה הוא לצאת מהמצב הזה. אך אין לי אם מי לדבר אני מתבייש לפתוח את זה עם ההורים שלי ועם החברים שלי אני נמצא בהתמדדות הזאת רק עם עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חושב שאני בדיכאון

הוספת תגובה

• אני חושב שאני בדיכאון

01/08/2008

לעמית שלום
    ביום ראשון בבוקר תחפש לך פסיכולוג או רופא שיעשה הערכה של המצב. על תדחה יותר. אתה סובל. צריך לבדוק האם אתה באמת בדיכאון (זה נשמע ככה) והאם אתה צריך טיפול בשיחות או בתרופות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו