מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון וחרדותשירי28/07/2008
היי, אני בת 24, לפני שלוש שנים עברתי התקף חרדה גדול מאד... לאחר מכן תקופה מאד ארוכה לא היה לי שום התקף. לפני חצי שנה עברתי עוד התקף חרדה ומאז כל יום אני בחרדה שיגיע עוד התקף. זה משפיע עליי בתפקוד, עזבתי את העבודה הקודמת כדי לא להיות מוקפת באנשים מהפחד שיתקוף אותי פתאום התקף מול כולם. אני בקושי יוצאת מהבית כדי למנוע התקף שיכול לקרות. התחלתי טיפול עם פסיכולג, אך כעבור מס' מפגשים הרגשתי שזה לא עוזר... ניסיתי את הכיוון של רפואה אלטרנטיבית (שיאצו)..... אך עדיין כל הזמן אני בחרדות.....לאחרונה גם התחלתי להרגיש חרדות מוזרות שאם אני נמצאת במקום מסויים, אני כאילו מרגישה שאולי אני לא שם באמת.... תמיד הייתי בחורה עסוקה, יוצאת ומבלה.... ואני מרגישה שאני ממש בדיכאון עמוק מהמצב הזה, אין לי חשק לכלום, שום דבר לא מרגש אותי ואני כל הזמן בוכה.... אני לא יודעת למי כדאי לי לפנות בבקשה, תעזרו לי.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילחם בפחד
דרור29/07/2008מניסיון שלי הטיפול ההתנהגותי בשילוב כדורים שמליצו לך זה הטיפול היעיל ביותר זיכרי שככל שתימנעי מלעשות דברים משום שאת פוחדת את מגבירה את הפחד והופכת אותו לחיה רעה שתגביל את חייך . את צערה ועל תוותרי על הדברים המהנים שבחיים כל יום שאת דוחה את הטיפול אתיוצרת בועה בינך לבין העולם כולו צאי לדרך למילחמה עם הפחד בהצלחההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון וחרדות
ד''ר אירנה נתנאל31/07/2008שירי שלום,
כפי את מתארת מצבך הולך ומחמיר. נראה שאת סובלת מהתקפי חרדה, חרדת ציפיה להתקף נוסף, המנעויות והסתגרויות (אגורופוביה) וכתוצאה מכך גם דיכאון שהתפתח על רקע של החרדות. טיפול משולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) אישית או קבוצתית הוכיח את עצמו כהכי יעיל בהתמודדות עם החרדות. אני מציעה לך ללא דחוי לפנות לעזרה מקצועית.
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)