מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשני29/07/2008
שלום אני שני בת 27 לפני כמה זמן בגיל 21 התחילו לי התעלפויות וזה כבר אך לא נמצא מצא כלשהו כבר תקופה ארוכה יש לי מצבים של התחלת עבודה ואז עזיבה למרות שהיו מצבים שהתמדתי בעבודה הלכתי לשוחח בקבוצת תמיכה אך המצב רוח שלי לא עובר יש לציין שיש לי מצבי רוח משתנים כבר כמה חודשים המצב הזה לא חולף אין לי רצון לעשות כלום הכוונה היא שאני לא עושה כלום רק ישנה מילא היתי קמה בבוקר ועושה דברים לעצמי כיום אני גרמתי לעצמי להתנתק מהסביבה ורק לישון כל היום אך אין לי כח לכלום רק לישון כיום אני גרמתי לעצמי להתנתק מהסביבה ורק לישון כל היום מה עלי לעשות אני מרגישה שאני שורפת את עצמי ולא יודעת איך לצאת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצבי רוח משתנים
ד''ר אירנה נתנאל31/07/2008שני שלום,
צר לי על מצבך! השתתפות בקבוצת תמיכה היא אחת הדרכים להתמודדות אך איננה מספיקה. לדעתי יש צורך באבחון מקצועי מעמיק. טיפול תרופתי משולב עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית יכול לעזור לך להתמודד עם מצבך. במהלך הטיפול CBT תוכלי ללמוד כלים ומיומנויות להתמודד עם מצבך בהווה וגם לשמור על יציבות המצב לטווח הארוך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
שני31/07/2008רציתי להודות לך על התגובה המהירה המשך יום נעים שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)