מועקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועקה
    אילה
    30/07/2008

שלום זמן רב אני סובלת ממועקות. בעיקר עם ההתעוררות בבוקר. המועקה נמשכת מס' שעות ולפעמים מס' ימים. אני פשוט קמה בבוקר עם אבן בחזה וכך מתהלכת רוב היום. נדיר מאוד שאני מרגישה שימחה או אושר למרות המצב האובייקטיבי שלי שהוא ל א רע. כלפי חוץ אני לא נראית מדוכאת , מתנהלת די רגיל , אבל סובלת מאוד מהתחושה הפיזית והנפשית הזו. האם יש טיפול לזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מועקה

הוספת תגובה

• מועקה

ד''ר אירנה נתנאל
    31/07/2008

אילה שלום,

טיפול משולב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית יכולה מאוד לעזור לך לחזור למיטבך!

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך ועוד שאלות,

אילה
    01/08/2008

עד שאפנה לטיםול מסודר , האם יש משהו שניתן לעשות "מהבית"? האם יכול להיות קשור להפסקת עישון? אני סובלת מתופעות אלו כ5 שנים, מאז הפסקתי לעשן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועקה

ד''ר אירנה נתנאל
    01/08/2008

אילה שלום,

אני מציעה לך לקרא ספר "בוחרים להרגיש טוב" של דוויד ברנס. בו תמצאי עצות מעשיות אותן תוכלי ליישם כדי לעזור לעצמך. יחד עם זאת חשוב לציין כי הספר הינו מתכון כללי ואוניבסלי ולא יכול לשמש כתחליף לטיפול אישי.

תרגישי טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן , אני אקנה את הספר.

אילה
    01/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו