מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי03/08/2008
בגיל 17 נכנסתי לדיכאון ונסגרתי בתוך עצמי עקב משהוא שחוויתי בגיל 16 אני חייתי בהכחשה במשך השנים שאני, מה פתאום שאני אהיה בדיכאון?? בגיל 30 התחלתי ליטול פריזמה (פרוזאק) מיוזמתי האישית לאחר 3 שנים הפסקתי בהדרגה את התרופה גם מיוזמתי היום אני בן 36 ובאופן כללי המצב שלי לא רע בשעות הבוקר המצב רוח שלי לא הכי טוב ובשעות הערב ההרגשה טובה יותר חשבתי אולי על תרופה נוגדת דיכאון קל טבעית שלא פוגעת בגוף היות והפרוזאק פגעה לי מעט בתפקודי הכבד, היום זה הסתדר עם ספורט ותזונה נכונה איזה תרופה טבעית לדיכאון קל מומלצת? תודה א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון קל
ד''ר אירנה נתנאל03/08/2008שלום לך,
רמוטיב היא תרופה טבעית לטיפול בדיכאון קל. נטילת התרופה מחייבת במרשם רופא משום שנכשבת תרופה לכל דבר.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אנונימי03/08/2008רציתי תרופה שתהיה ללא מרשם רופא כמו רסקיו למשל כי אני לא רוצה שיהיה מופיע בתיק הרפואי מסיבות עתידיות זה בא בטיפות הרסקיו יש בכדורים? אם יש תרופה טבעית נוספת שאת מכירה ללא מרשם רופא והאם הרסקיו מומלצת או שיש משהו אחר טוב יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון קל
ד''ר אירנה נתנאל03/08/2008לא ידוע לי על תרופות יעילות טבעוניות ללא מרשם. הייתי מציעה לךמספר מפגשים של טיפול התנהגותי - קוגניטיבי (CBT) במהלכו תלמד כלים ומיומנויות שליטה בדיכאון בהווה וגם לטווך הארוך.
תודה על פנייתך לפורום,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אנונימי03/08/2008הרמוטיב הוא נחשב טבעוני לכל דבר? והאם הרמוטיב ונהיגה ברכב זה מותר? בעתיד חשבתי להוציא רשיון לרכב ציבורי ויש בדיקות רפואיות קפדניות של משרד הבריאות במכון הארבעה ואני חותם על ויתור סודיות רפואית וזאת הסיבה שלא רציתי במרשם שלא יהיה בתיק הרפואי תודה א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל04/08/2008רמוטיב נכשבת לתרופה לכול דבר ומחייבת מרשם. אין דרך לקבל אותה ללא רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אנונימי04/08/2008האם רמוטיב משפיע ופוגע בנהיגה ברכב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמוטיב
ד''ר אירנה נתנאל04/08/2008לרמוטיב פחות תופעות לוואי לעומת נוגדי דיכאון אחרים.
תופעות הלוואי הן בד"כ קלות וקשורות בהפרעות במערכת העיכול: בחילה, כאבי בטן, איבוד התיאבון, ושלשולים. תופעות לוואי אפשריות נוספות הן: פריחה, יובש בפה, כאבי ראש, סחרחורת, חולשה, הזעה ועצבנות.
התרופה עלולה לגרום לרגישות יתר לשמש, בעיקר לבעלי עור בהיר. מומלץ להמנע מחשיפה ממושכת לשמש (או למקור אחר של קרינה).
אנונימי06/08/2008קודם כל תודה גדולה על התשובות את מדהימה שנית כל עוד שאלונת קטנה שלא נענתה האם מותר לנהוג ברכב עם התרופה רמוטיב?
ד''ר אירנה נתנאל06/08/2008אין שום מניעה לנהוג עם רמוטיב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה
אנונימי07/08/2008כשאני מתעורר בבוקר אני קם עם דפיקות לב לללא יכולת להמשיךך להרדם עם תחושה של חולשה כללית נדמה לי שזה החלומות של הלילה שאין לי מושג איך להשפיע עליהם אני חושב שזה חלומות על דברים שחויתי בילדות וזה מה שהופך לי את היום לדכאוני בהדרגה בשעות הערב המצב טוב יותר ואני כבר לא בדכאון או חרדות השאלה שלי זה אם מהנסיון שלך נתקלת בדבר כזה והאם אני צריך לקחת דווקה את הרמוטיב או משהוא לחרדות בכלל ואם כבר אז בעיקר בלילה תודה רבה א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאנונימי
ד''ר אירנה נתנאל09/08/2008שלום לך,
אני חושבת שאתה זקוק לאבחון מעמיק של רופא. כדי להקל על בקרים שלך ישנן תרופות מצויינות שניתן לקחת אותן בלילה והן מקילות גם על סימפטומית הידכאונים וגם על החרדתיים. אם תפנה לרופא באופן פרטי לא יהיה שום רישום בתיק הרפואי שלך ותרופות מהסוג הזה גם לא פוגעות ביכולת הנהיגה ברכב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)