מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבהרות04/08/2008
בעלי בן 49 , עברנו 5 שנים לא פשוטות עם עליות ומורדות קשות מאוד, ניסינו בכל פעם לפנות לטיפול זוגי אך הדבר לא עזר, לפני כחודשיים היה משבר רציני מאוד ובו הלכנו לפסיכותרפיסט שלאחר 4 פגישות הפנה אותנו לפסיכיאטר שהחליט שבעלי בדיכאון לא מטופל ולכן העליות והמורדות, יש לציין כי אני ידעתי זאת קודם אך היתה התנגדות נחרצת לפנות לפסיכיאטר מצידו כמובן. היום הוא מטופל בציפרמיל כבר שבועיים קיים שיפור קטן אך ורק בעיניין הרוגע הוא קצת יותר רגוע, אני מנסה לתמוך בכל כוחי אך מאוד קשה לי להתמודד עם כל מיני אמירות שלו המעידות על פסימיות היום כתבתי לו הודעה שאני אוהבת אותו שהוא אהבת חיי 25 שנה, ואז הוא כתב לי תעזרי לי לאהוב אותך כמו פעם. ולאחר הודעה זו ממש נשברתי כי זה אומר שהוא לא מרגיש שהוא אוהב אותי בשלב זה, האם זה חלק מהדיכאון ואני לא מדברת מתוך בורות קראתיח חומר רב בנושא ובכל זאת עיניין זה לא ברור לי. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה תעזרי לי לאהוב אותך כמו קודם
אור09/08/2008התרגשתי כלכך לקרוא ולחוש את עוצמת החשיפה שלך.ההתאהבות היא סוג של"חיים בסרט",תחושה של היי . ברור שאחרי זה יכולה להיות רק נ פ י ל ה. למה את מרשה לעצמך לקחת את הנפילה הזו ע ל י ך? לי זוה נשמע כמו אסטרטגיה של מזוכיזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)