הלוואי ויכולתי לעזור במשהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הלוואי ויכולתי לעזור במשהו
    זה קצת מוזר
    23/06/2007

אחותי בת 17.5 מתגוררת בחו''ל עם אימא..ההורים שלנו גרושים..ואני אחותה..בשנה האחרונה עקב פרידה מחבר ואולי ריחוק ממשפחה תומכת(מה שהיה בשנים קודמות)..היא התחילה להתעלף ולקבל מיגרנות קשות..התאשפזה קרוב לחצי שנה..בתחילה חשוב שזה שבץ או אירוע מוחי..אך מתברר שהיא הייתה בדיכאון כך זה התבטא..היא הקיאה מבלי שרצתה,בכתה בלי שום סיבה ולא רצתה לצאת לבלות בשום מקום..היא לוקחת תרופות אבל בכל מקרה אני חושבת שאולי ניתן להשתמש בתרופות שאינן בכדורים מפני שהתרופות מחמירות לה את האסתמה וקצת בעייתי לאזן ביניהן...
    האם אני יכולה לעשות משהו שיגרום לה קצת יותר נחת?

בתודה האחות הקטנה שלה. (15.5)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הלוואי ויכולתי לעזור במשהו

23/06/2007

מרגש לקראו איך את דואגת לאחותך. אני יודע שאת בודקת האם ישנם דרכים אחרות לעזור לאחותך. לצערי הפרטים שאת נותנת הם מעטים אך גם מסובך לתת דעה על מצב קליני של משהו אחר דרך הפורום. דבר אחד לא הזכרת וזה הנושא של טיפול בשיחות. את מתארת שהניתוק מהמשפחה מחמיר את המצב. יתכן וטיפול בשיחות יסיע להקטין את תחושת הריחוק ואת השפעת הגרושים. אני מקווה שאחותך יתגבר מהר על הקשיים שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו