חרדה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חוזרת
    DD
    24/06/2007

שלום,
    לאחרונה סבלתי כתוצאה משינוי בגלולות מהתקפי חרדה ומצבי רוח, אני נוטלת פלוטין באופן קבוע בגלל OCD והפסיכאטרית איבחנה שיש לי מחשבות טורדניות על החרדה (חשש מהתקף) היא נתנה לי "רספרדל" (לא זוכרת שם מדויק) כדי להעלים את המחשבות הטורדניות, נטלתי חצי כדור במשך 13 יום ואתמול חלה לי לפתע החמרה במצב אחרי תקופת רגיעה ממושכת.
    יש לי שוב חולשה, בחילות וחשש מתמיד מהתקף.
    מדוע זה קורה? הרספרדל לא אמור היה כבר להשפיע? ממה יכולה לנבוע ההחמרה לפתע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה חוזרת

הוספת תגובה

• חרדה חוזרת

24/06/2007

קודם כל תדוחי לרופאה המטפלת. יכול להיות שמדובר בתופאות לוואי ולא ממש חזרה של חרדה. ריספרדל אמור לסייע לחיזוק השפעתן של תרופות על מצבי חרדה. לא ברור האם את סובלת מהתקפי חרדה או לא. נראה לי שאת מתארת תופעות של חרדה מצופה ולא חשיבה טורדנית אך בלי לבדוק אותך קשה לדייק. תרגישי טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריספרדל

אורטל
    07/07/2007

שלום לך!
    רציתי לומר לך שבעבר סבלתי מהתקפים מטורפים של חרדות נטלתי ריספרדל, הכדור מתחיל להשפיע רק אחרי חודש שהוא בגוף
    יש זמן הסתגלות כלשהו, ולהפך כשלוקחים אותו בהתחלה אז זה ממש קשה עד שהגוף מסתגל ישנן תופעות לוואי
    תמתיני שבועיים ותראי אם זה יתחיל לעזור
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו