התמכרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות?
    טל
    24/06/2007

אני מטופלת במרוניל כבר שנתיים 75 מ"ג עקב חרדות.
    אני מעוניינת להפסיק ליטול את הכדורים כי אני מרגישה יותר טוב למרות חרדות קלות לפעמים רחוקות אני מצליחה להשתלט ע"י עבודה עצמית ותרגילים שלמדתי אני אוכלת נכון ועושה ספורט אני מרגישה מצויין השאלה היא ברגע שאני אפסיק יכול להיות שזה יחזור למצב הקודם ויתחילו התקפי חרדות או שאני ימשיך להיות בסדר כמו היום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות?

הוספת תגובה

• התמכרות?

24/06/2007

שאלתך מאוד חשובה אך לצערי לא ניתן לענות עליה מראש. הקושי עם מחלת החרדה הוא שלא ניתן לנבה מי יזדקק לטיפול ממושך ומי יכול להפסיק את התרופה בלי דאגה. אני מציע שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך. בכל מקרה מומלץ להפסיק מאוד מאוד בהדרגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת מרוניל

ד''ר אירנה נתנאל
    24/06/2007

טל שלום,
    בשום אופן לא מפסיקים טיפול תרופתי על דעת עצמך. אם לדעתך יש לך מספיק כלים לשלוט בבעיה כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר להפסקת הטיפול. אני לא יודעת איזה תרגילים למדת ואיזו עבודה עצמית את עושה אבל בכל מקרה חשוב לעשות הפסקה מבוקרת על ידי הרופא המטפל.

אשמח לענות על שאלות נוספות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו