סימבאלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבאלטה
    יואל נחימוביץ
    15/08/2008

אני גבר בן 61 שסובל 20 שנה מכאב כרוני פיריאנלי ובאברי המין. כל הבדיקות לא העלו דבר ! כתוצאה מאותו כאב אכזר אני נכנס למצבי דכאון וחוסר מוטיבציה לכלום. מכיוון שלא נמצא שום גורם פתלוגי קליני [ האבחנה בגדול היא דלקת כרונית בערמונית א- בקטריאלית] ואין למעשה שום טיפול העוזר לי הוחלט לטפל בי במרפאת כאב שם עברתי את כל הטיפולים החדשניים האפשרים. גם תרופות וגם טיפולים פולשניים. ניסיתי גם טיפול פסיכולוגי הכולל היפנוזה ולצערי מאומה לא עזר לי. טופלתי בעבר באנאפרניל, וטיפול ארוך וממושך בסרוקסט. לצערי מאומה לא עוזר לי. לאחרונה הומלץ לי על סימבאלטה. התחלתי ב 30 מ"ג למשך שבועיים ואני אמור לקחת 60 מ"ג. חוץ מכאבי בטן ושינויים ביציאות [ יש קשר?] יש לי תחושה אפילו של כאב יתר ואיני יודע מה לעשות או שזאת תגובה מוכרת בתחילה? רוב הזמן אני רוצה לישון ומצבי הכלי בכי רע. מבקש תגובה לבעייתי. בתודה,יואל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבאלטה

הוספת תגובה

• סימבאלטה

22/08/2008

ליואל שלום
    השימוש בסימבלתא לכאב כרוני מאוד נפוץ וגם מצליח. לכל כאב כרוני צריך לקחת מינימום חודש ימים כדי לדעת האם זה משפיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי הקודמת

יואל נחימוביץ
    23/08/2008

אחרי שבועיים של לקיחת סימבלתה 30 מ"ג התחלתי שימוש של 60 מ"ג. איני מרגיש עדיין שום אפקט ואפילו נראה לי כי ישנה הרעה במיוחד בתופעות לוואי שונות ומשונות. האם להמשיך במינון הנוכחי או לרדת שוב ל30? מה הצעתך. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי הקודמת

30/08/2008

המינון היעיל מתחיל ב 60 מג. סבלנות משתלמת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו