בדיכאון, ולא יודע איך לצאת ממנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיכאון, ולא יודע איך לצאת ממנו
    ש
    16/08/2008

שלום. זה כבר פעם שנייה או שלישית שאני בדיכאון, ולא יודע איך לצאת מזה. אני בחור מצחיק וחברמן ומאד פתוח, ולאחרונה אני רואה את החיים בצורה שחורה. לפני חודש וחצי פוטרתי מעבודה עקב צמצומים וזה הכניס אותי לדכאון, ולמרות שמצאתי עבודה יחסית מהר(התפשרתי מאד במשכורת), אני מרגיש שנכשלתי. אני גם אמור לעבור דירה בעוד חודשיים, וכל הלחץ הזה משפיע עליי. יש לי ילדים. הילדה בחינוך מיוחד, ולמרות שאני אקדמאי, אני לוקח על עצמי אישית את ההישגים הרעים שלה עליי. ותמיד אני אומר אולי אני אבא לא מספיק טוב. בעבר כבר נכנסתי לדכאונות , לקחתי משהו צמחי אך אחרי שבועיים-חודש יצאתי מזה, אבל הפעם נראה לי שזה גדול עליי. אני יודע שרק שיחות יעזרו לי. אני לא מסוגל לצחוק ולחשוב חיובי. משדר פסימיות, ולכן לא רוצה להתראות עם אנשים. ההתחייבות לדירה השאירה אותי עם מעט מאד כסף, ואין לי תקציב להשקיע על טיפולים רבים ותרופות יקרות. אני צריך מישהו שעבר את החוויה ויכול להרגיע אותי ולחבק אותי. זה יעזור לי . רק חום ואהבה. חשוב לי להוציא דברים החוצה. אם אוציא החוצה, זה בטוח יעזור לי. אני בחור פתוח, וצריך שמישהו קצתיגלה לי אהבה. אשתי לא מבינה אותי בנושא, כי היא לא חווה דברים כאלו, ולא יכולה להבין אותי. אנא צרו איתי קשר, אני צריך את עזרתכם הדחופה. אני יודע שאם קצת דחיפה, אני יוצא מזה בקלות. אנא אל תנו לזה להדרדר. אחרת יהיה לי מאד קשה לצאת מזה. דרך אגב אני בן אדם מאד רגיש, ויש לי המון מחשבות לאחרונה לילות שלמים אני לא נרדם, וחושב כמה לוזר אני, לעומת אחרים. ובפירוש אני אומר הלוואי והייתי נעלם ומתאדה, אבל יש לי עדיין תקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    20/08/2008

שלום לך,

צר לי על הרגשתך. נראה כי אתה מאוד זקוק לתמיכה, עזרה, עדוד והכוונה. הייתי מציעה לך לקבל שיחות עם פסיכולוג דרך קופת חולים או דרך מרפאות ציבוריות לבריאות הנפש באזור מגורך.

תרגיש טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו