מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להפסיק אפקסורmoche21/08/2008
אחרי 6 חודשים של לקיחת אפקסור 225 xr אני מפסיק ב3 שבועות אחרונים לקחתי 150 ואחרי זה 100 במשך יומים ואחרי זה 75 שלושה ימים והיום 50 זה מה שהפסיכיאטר אמר לי האם זה בסדר ואיך אני אמור להמשיך וחוצ מזה קראתי שאסור לחתוך את התרופה זה נכון ? כי יש לי טבליות קטנות חמישים (יש רק בחו"ל) תודה אשמח לקבל תשובה ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
moche21/08/2008מה הבעיה להפסיק בבת אחת יעני מה הסיפור למה זה יכול לגרום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
moche21/08/2008נהיה לי בזמן האחרון משהוא לא נעים בכלל לאט לאט במשך שבועיים התחלתי להרגיש לא בעולם הזה עד השיא שלא יכולתי לקרוא כתבה זה כמו שהכל מסתובב סביבי ואני לא קיים לא מרגיש לא מזדה עם עצמי נורא נורא נורא ממש גהינום בעולם הזה אתה לא חושב פשוט לא חושב אתה לא אתה וזה לא דיכאון ( כי דיכאון זה עצבות אבל חוצמזה הכל נורמלי ) הלכתי לפסיכיאטר אחרי הרבה זמן ככה ולא הייתי מסוגל לדבר איתו פשוט לא ידעתי איפה אני נמצא כמובן שהבטחון העצמי צנח לגמרי ובקיצור סבל בלתי יאמן אתה מנסה לשמוע שיר ואתה לא שומע אותו כמו בן אדם נורמלי זה מאוד קשה להסביר את זה אם לא עוברים את זה או בלתי אפשרי בשעת מעשה אני גם לא מרגיש כלום ולכן גם לא יכולתי להקליד את השורות הפשוטות האלה פה למרות שבדרך כלל אני מקלידן במקצוע בסוף הלכתי בכוח לפסיכיאטר שנענה באופן דחוף בבית רפואה כמו עזרה ראשונה כזה והוא ראה איך שהשחור של העניים שלי ענקיות והוא אמר לי שהוא מבין טוב מאוד מה זה ואמר לי שזה בגלל המינון הגבוה של אפקסור ואמר לי להוריד מייד כפי שציינתי מקודם שאלתי אותו איך יכול להיות אחרי כל כך הרבה זמן (6 חודשים) שאני לוקח באותו מינון לא קרה לי כזה דבר והוא אמר לי שזה מגיע אחרי הרבה זמן והוא פסיכיאטר מאוד גדול והוא אמר לי שה כבר קרה לכמה מלקוחותיו עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם על הנושא הזה ואם זה באמת ככה למה לא מזהירים את הלקוחות שלוקחים אפקסור שיכול לקרות כזה דבר ? אני לא מאחל לכם את זה זה סיוט גדול מאוד מאוד מאוד ביי אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
moche21/08/2008משך כל הזמן הזה אתה חושב אך ורק על עצמך ולא יכול לחשוב על משהוא אחר אפילו אם אתה מאוד מאוד מאוד רוצה אין פשוט אין עכשו אחרי כל הדיכאון הממושך שלי יקח לי זמן להתאושש ולהתגבר מחדש פשוט לוקח זמן וזה מאוד קשה לי הסבל הזה נראה לי מיותר לגמרי הלוואי ולא הייתי נוגע באפקסור הזה בכלל אני כבר בדיכאון די עמיד סתם ככה ועכשו אחרי כזה סיפור מאוד לא קל להתאושש בעיקר מציף אותי יאוש אחד גדול אני נלחם עם כל הכוחות שלי לתאצ מהדיכאון והנה מגיע לי כזה דבר נורא שאך מציף אותי ברגשות אשם ומחשבות למה לא התעוררתי יותר מוקדם מיד שזה התחיל לי הרגשות המוזרות האלה ההרגשה נוראית אתה רואה דברים ולא מבין מה הם מאוד קשה להסביר מה זה אשמח לדעת על הנושא ואם מישהוא עבר משהוא דומה פעם ? מעניין או שאני היחידי שזכה לגן עדן הזה תודה על הסבלנות ועל האכפתיות שאתם עוזרים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
22/08/2008המשך
קיימת תסמונת של הרעלת תרופות שיכול להשפיע מאוד קשה על תפקוד מוחי. יכול לגרום לשינויים בתפיסה, לשמיעת קולות, לחרדה, ואף לפרכוסים ואובדן הכרה. אלו תופעות שהם חלק מסינדרום סרוטונרגי. הפסיכיאטר פעל נכון. תסמונת זו היא מאוד נדירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפסיק אפקסור
22/08/2008ל moche שלום
הפסקה הדרגתית היא הדרך הנכונה להפסיק אפקסור
כאשר חותכים כדור שנוצר לשיחרור מושהה שוברים את המנגנון והופכים את התרופה לרגילה ואז היא פועלת רק 4-6 שעות. לא ניגרם נזק!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחתוך תרופה
moche22/08/2008סליחה אני לא כל כך הבנתי אם מותר לחתוך או אסור וחוצמזה מה יקרה אם בכל זאת אני אפסיק מהר מה הבעיה בזה למה זה יגרום בכל אופן תודה רבה על התשובות פרופסור גרינהאוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
moche22/08/2008איך יכול להיות שנהיה לי כזה דבר ? האם זה בגלל שלקחתי תרופות אחרות גם? והאם זה היה יכול לקרות עם כל תרופה או דוקא אפקסור? האם זה בגלל רגישות לאחד ממרכיבי התרופה? ומתי הדבר הזה יפסיק לשגע אותי? ככל שאני אפסיק לקחת אפקסור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מעניינת שיש לי
moche22/08/2008האם פרופסור גרינהאוס פגשת מישהוא שהיה באותו מצב כמו שלי? מאוד מעניין אותי אם הבן אדם היה מסוגל לדבר כי כפי שאני רואה בן אדם במצב כזה לא חושב על ללכת לפסיכיאטר מישהוא צריך להגיד לו דחוף לך לך לך אבל בכל אופן למה לא מזהירים שיכול לקרות כזה דבר זה נורא ואיום אני מתחרט מאוד מאוד שנגעתי בתרופה הזאת אני חייב להגיד שזה סיוט ענקק לא מהעולם הזה עוד שאלה האם סטילנוקס או תרופת שינה אחרת יגרום לי גם לתסמונת דומה עכשו אני מפחד לגעת בכל תרופה מכל סוג שהוא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה נתנאל
moche26/08/2008אם יש לך תשובה את גם יכולה לענות תודה השאלה שלי כרגע ממתי מותר לשתות אלכוהול מיד שמפסיקים לגעת באפקסור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה למה לא עונים לי
moche27/08/2008בבקשה תענו לי
moche28/08/2008אני שכחתי אתמול לקחת 25 אפקסור (אני בתהליך הפסקה) לקחתי היום בבוקר האם יהיו לי קטסטרופות אני רוצה לציין שרק ביום ראשון ירדתי ל25 תודה על התשובות
30/08/2008ל moche שלום
אני לא עומד בקצב השאלות מושה! אתה צריך שיחה בארבע עיניים עם מטפל רופא. רק כך תוכל לקבל מענה לשאלות הרבות שיש לך. לא עשית שום "קטסטרופה" עקב הירידה בתרופה. חל איסור על שתיית אלכוהול בזמן נטילת תרופות פסיכיאטריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)