דכאון לאחר פרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון לאחר פרדה
    אלמוג
    26/06/2007

יצאתי עם גבר דכאוני שטופל בכדורים. כמובן שמצב רוחו השפיע עלי מאוד.הוא נסה להתאבד זמן קצר לאחר שהכרנו. תמכתי בו, טפלתי בו והייתי לצידו יותר ממשפחתו. הוא כפויי טובה.
    נשארתי איתו מסיבות שונות ביניהן אהבה. הוא רדה בי, פגע בי, העליב אותי, התנתק ממני כמה פעמים, ניסה לחזור לאשתו ואחרונה רבנו והוא עזב בטריקת טלפון. נכנסתי לדכאון , לא אכלתי כמה חדשים וירדתי במשקל. אני מנסה לחזור לעצמי. קבלתי מהרופא קלונקס. האם זה מתאים למצבי?
    יש לי מדי פעם התקף חרדה קטן שאני מדמיינת אותו עם אשה אחרת, ונודע לי שהוא כנראה עם מישהי אחרת. אני יודעת שהוא לא מתאים לי ואני לא רוצה אותו בחזרה. השאלה, האם הכדורים הם פתרון? לא לקחתי כדורים מימי. ההתגברות היא איטית מאוד. אני לא מעוניינת בו יותר
    אשמח לשמוע את תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון לאחר פרדה

הוספת תגובה

• פרידה מחבר

ד''ר אירנה נתנאל
    26/06/2007

שלום לך אלמוג,
    סיום של יחסים יכול להיות אירוע מצער, עצוב וטעון רגשות. חשוב להבחין בין תחושה של עצב, צער לבין דיכאון. במקרה של אבחנה של דיכאון נדרש טיפול תרופתי בתרופות נוגדות דיכאון (בקלונקס משתמשים בטיפול בהפרעות חרדה). במצב של תחושת עצב צריך לתת לזמן לעשות את שלו, זה דומה לתהליך של גמילה. בינתיים חשוב שתעסיקי את עצמך, תבלי עם חברים, משפחה ואנשים אהובים עלייך. עשי פעילויות מהנות, דברים שיעזרו לך להעביר את הזמן ושתהי עסוקה כדי להקל על הבדידות. טיפול של פסיכותרפיה קצרת מועד יכולה לעזור לך להתמודד עם הפרידה בצורה מבוקרת ומקצועית.

אשמח לענות על שאלות נוספות!
    תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו