חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ברוך
    26/08/2008

אני סובל מחרדות מספטמבר 2007 התחלתי לקחת סרוקסט ועליתי מאז 13 קילו עלה לי דופק ובדיקות דם שלי הישתבשו ואז עברתי לרסיטל וחרדות חזרו אני לוקח אותו כבר 6 שבועות ויש בחילות חזקות נפיחות בבטן אני רוצה לדעת אם יש צורך להמשיך לקחת או להחליף את רסיטל אני אשמך אם תענו לי בהקדם האפשרי זה חשוב לי מאוד. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

ד''ר אירנה נתנאל
    27/08/2008

ברוך שלום,

חשוב לדווח לרופא המטפל על תופעות הלוואי שאתה מרגיש. ייתכן ויש צורך להחליך את הרסיטל לכדור אחר. בנוסף, אני רוצה להדגיש את יעילות השילוב התרופתי עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) בהתמודדות עם החרדות. CBT הינו טיפול קצר וממוקד שבמהלכו לומדים מיומנויות התמודדות בהווה וגם לטווח הארוך.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    תרגיש טוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול CBT

ברוך
    27/08/2008

תודה רבה על עזרתך !!! אני אשמח לדעת איפו אפשר לעבור את הקורס CBT ומה עלותו תודה מראש ברוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול CBT

ד''ר אירנה נתנאל
    27/08/2008

אנחנו ב"מיינד קליניק" מומחים ל CBT בהפרעות חרדה. הפרטים כתובים במודעה למעלה.

נשמח לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו