הפרעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות מוזרות
    יהודה ע
    28/08/2008

שלום ותודה אני נוטל פלוטין מיזה 3 וחצי שנים משום שאובחנתי כאחד שסבל מocd.... בשבועיים האחרונים אני מרגיש ממש מוזר...בספק אם אנשים הם אנשים...או באופן כללי אם כל דבר הוא אכן הוא ...אני חשש שאני אתחיל לפחד מכל דבר משמע מכל דבר שקורה לי!...אני מבצע הכל בצורה רגילה אולם הראש חושב בחלקו אחרת בצורה הזוייה ורציפה שלא ברורה לי ...אני חושב שאיבדתי חלק מהשפיות ואני לא מגזים....אני מאוד מקווה שלא....חשוב לי לאמר שאני כלל לא מגזים ואני חושב שאני סובל כי המוח שלי משדר שזהו דבר אמיתי.... אם הייתי רוצה להחזיר את חיי אחורה אני יודע בדיוק מה הייתי רוצה אבל אני מאוד משובש כרגע ובספק אם אשאר שפוי... רציתי לדעת את דעתכם בנושא ארצה לדעת אם עקב השימוש הארוך בפלוטין אולי אני צריך להחליף תרופה כמו שלמי שיש כאב ראש וכדור אחד כבר לא עובד ומטיב עימו אז הוא מחליף כדורים.... כלומר הפלוטין כבר לא אפקטיבי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות מוזרות

הוספת תגובה

• הפרעות מוזרות

ד''ר אירנה נתנאל
    28/08/2008

נתי שלום,

אני מציעה לך לפנות לרופא המטפל שלך ולדווח לו על התופאות החדשות. ייתכן ונדרשת אבחנה מעמיקה של מצבך ושינוי תרופתי. יתכן וכדאי לך לעבור סדרה של טיפול התנהגותי - קוגניטיבי CBT על מנת לרכוש מיומנויות שליטה במצב ולהגיב בצורה נכונה על המחשבות.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו