חשש ליטול ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש ליטול ציפרלקס
    ננה
    28/08/2008

אני בת שלושים, מזה שנים סובלת מסימפטומים של דיכאון (חוסר מוטיבציה, עייפות, ערך עצמי ירוד, מצב רוח משתנים, חוסר סיפוק..) אתמול אזרתי אומץ והתייעצתי עם פסיכיאטר. קיבלתי מרשם לציפרלקס (כדור ביום). יש לי פתאום "רגליים קרות". קראתי בפורומים כל מיני סיפורים של אנשים על הטלת תרופות לדיכאון (לאו דווקא ציפרלקס, אלא כל מיני מאותה המשפחה). הפסיכיאטר ציין בפני שעד שהגוף שלי יתרגל לתרופה, עלולים להיות לי בחילות, בלאגן בבטן, חוסר חשק מיני (שגם ככה אין). הוא לא ציין שאני עלולה להיות נורא נורא עייפה, ושהסמפטומים שאני חשה עלולים להתגבר בצורה קיצונית... אני מרגישה שאולי הוא לא טרח לתת לי את כל התמונה. האם הפחד שלי מוצדק? למה יש אנשים שהם כל כך נגד התרופות האלו? נראה לי שכאילו יש catch ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש ליטול ציפרלקס

הוספת תגובה

• קחי את הכדור ונסי במקביל לעבור טיפס

משה
    29/08/2008

הכדור יסייע לך מאד ויתן לך שקט שאת זקוקה לו מאד. תופעות הלוואי לא רציניות. גם החשק המיני לא נעלם לגמרי, הוא מופיע בזמן שצריך והכל בסדר. אל תחששי ואל תושפעי מסטיגמות ודיעות קדומות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו