ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    גלי
    30/08/2008

שלום רב, התחלתי טיפול בציפרלקס לפני מס' ימים. מחיפוש באינטרנט אני רואה כי הכדור גורם להשמנה ממשית אצל מטופלים. (ידעתי זאת אבל אני מופתעת עד כמה) בכל אופן שאלתי היא האם הוא גורם לתיאבון מוגבר, או לפירוק שונה של השומנים בגוף- כלומר ממש משנה את ספיגת האוכל בגוף? אני שמנה גם כך ולא מעוניינת להעלות אפילו לא קילו אחד. אם מדובר בתיאבון מוגבר אתמודד, אך אם לא בטח אאלץ להפסיק. בתודה מראש, גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• גלי - אני מצטרפת לשאלה

ננה
    30/08/2008

לקחתי אתמול את הכדור הראשון.... בחשש רב. גם אני נורא חוששת מהשמנה. דווקא יש לי פחות תיאבון ביומיים האחרונים.. שיהיה לנו בהצלחה. אחזיק אצבעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

06/09/2008

לגלי שלום
    צ'פרלקס גורם להשמנה רק לעיתים רחוקות מאוד. תנסי את התרופה, תשגיחי על התיאבון ותרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו