מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה להריוןאלמונית31/08/2008
שלום אני רוצה לספר קצת על המצב ולקבל תשובות בהתאם אני בהריון בשבוע ה6 להריון אני הייתי מטופלת בציפרלקס 10 מל ליום אני בהפסקה מהכדור כמעט שנה המצב בגדול ככה ככה כל התקופה של ההפסקה מהכדור היא בעצם מילחמה יום יומית מי ינצח אני או המוח היו תקופות טובות יותר ופחות טובות מאז שאני יודעת על ההריון אני קצת בלחץ שמה הכל יחזור ליפעמים אני מרגישה שאני יכולה לנצח את המצב ולפעמים אני מרגישה שאני עומדת לאבד את עצמי אני שואלת אם אני צריכה לחזור ולישתות את הציפרלקס ואם מותר ביכלל בהריון או שכל המצב זה תקופה חולפת ואני צריכה פשוט להמתין והמצב ישתפר אני רוצה להוסיף שאני נשואה ואמא לשתיי בנות אני כן מתפקדת בבית אני עושה הכל אבל לא כייף להיות כל היום במחשבות מי ינצח אני או המחשבות הרעות אין לי חס וחלילה מחשבות אובדניות אני רק מפחדת שחס ושלום אני יאבד שפיות זה בעיקר הפחד שלי כי יש לי הרבה תחושות בילבול ועצבות ואז אני מנסה להרים את הראש במחשבות חיוביות שזה עוד מעט יעבור כמו שאמרתי אני כל הזמן במילחמה .תודה רבה מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לכחתי כל ההריון אפקסור
אירה01/09/2008זה הציל אותי כי אם לא היתי לוקחת היתי קופצת מהחלון תרתי משמע ההורמונים משתוללים הדיכאון משטלת ואת מבולבלת...מקווה שישתפר..ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה להריון
06/09/2008לאלמונית שלום
תקופת ההיריון היא תקופה עם סיכון גבוה יותר לנשים שסבלו בעבר מדיכאון או חרדה. המצד נוטה לחזור בקופה זו. ניתן לקחת תרופות בזמן ההיריון עם דרגת בטיחות גבוה. אני ממליץ לך לפנות למכון טרטולוגי כדי לקבל יעוץ על תרופות בזמן ההיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)