חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    ע.
    01/09/2008

שלום רב, אני נוטל מזה כשנתיים סרוקסט (התופעה שאובחנה אצלי היתה O.C.D). הכמות היומית שאני נוטל ביום היא 60 מ"ג שהם כשלושה כדורים. אחת מתופעות הלוואי הכי מורגשות היא העדר חשק מיני. הייתי מבקש לדעת האם זו תרופה שיש לקחת לכול החיים? מה אומרת הספרות הרפואית בקשר לזמן נטילת התרופה? האם אפשר להפסיק באיזשהו שלב ? זה מקשה עלי בתחום הזוגי מאוד, וזה יוצר תסכול רב אצלי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• OCD

ד''ר אירנה נתנאל
    01/09/2008

שלום לך,

כדי לשקול אפשרות של הורדת התרופה את צריכה להיות בעלת שליטה רבה במיומנויות ההתמודדות עם OCD על מנת למנוע חזרתיות של ההפרעה. ניתן לרכוש כלים אלו על ידי שילוב של תרופות ותרפיה התנהגותית - קוגניטיבית (CBT) אישית או קבוצתית. טיפול CBT הינו מובנה, קצר וממוקד ומאשפר לך לזהות ולשלוט בצורה יעילה בסימטומים כאשר תהיה ללא התרופה. באופן כללי, ברגע שמפסיקים את נטילת התרופה הסימפטומים חוזרים.

תודה על פנייתך לפורום,
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו