מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לפרופסוריהודה ע03/09/2008
שלום רב, אני סובל מocd קשה מאוד אני משלב בטיפול שלי 2 כדרי קלונקס 4 כדורי פלוטין 2 כדורי קסאנגיס וכדור ריספרדל אחד וכל זה ביום אחד! אני סובל מלחצים אדירים מידי פעם ביום יום עקב מחשבות לא ברורות והזויות שאני לא מצליח להסביר ועקב מחשבות שהם אמורות להיות לא הגיוניות, אם היו שואלים אותי לפני שקרה לי מקרה שהוביל לחרדה וההתקפים, פתאום הפכו להגיוניות, אני לא שולט במצב כלל ואולי הן נראות לי הגיוניות בגלל שהן נחפרו לי בראש או בגלל שיש לי חוסר איזון כימי רציני במוח השאלה שנשאלת היא: 1. האם יש מצב שאני מאמין במחשבות ונדפקתי אולם אני יכול לבצע את הדברים בצורה יחסית רגילה בחיים למרות שהמוח שלי שטוף כל היום במחשבות אובססיביות לא ברורות בocd ואם כן אז מה עושים נגד זה...העניין משבש לי את כל החיים אני לא מצליח להסתדר ואני חושש מהכל ...והדבר הגרוע מכל שאני לא מצליח להתמודד עם זה 2. האם שילוב תרופות זה הוא תקין?! חשוב לציין שאני נוטל פלוטין כבר 4 שנים ואני חושש שמה התרופה לא משפיעה ולכן אני במצב כזה ירוד.... אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפרופסור
05/09/2008ליהודה
אין ספק שלא קל לתפקד ולנהל אורך חיים סביר כאשר אתה במקביל צריך לאזן את המחשבות הכפייתיות שלך. אבל רק ככה תצליח. התנגדות למחשבות היא הדרך היחידה להמשיך בחיים רגילים. לפעמים מאוד קשב לעשות את זה אבל על תוותר! השילוב שאתה מקבל הוא מורכב ורב אבל לפעמים אין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)