הורדת מינון האפקסור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת מינון האפקסור
    אירה
    03/09/2008

אני בת 27 לוקחת אפקסור XR 150 כבר 5 שנים כל יום התופאות של ההיפרונטילציה נעלמו קל לי לינשום ואני סה"כ מרגישה בסדר לפני חצי שנה ילדתי והיתי שבוע מאושפזת עם דיכאון לאחר לידה ... ולאחרונה הרופא משפחה הציע להתחיל להוריד בהדרגה את המינון על מנת להפיק בכלל.... עברתי לקחת 150 ו 75 מג לסירוגין ... הבעיה שיש לי סחרחורות מאוד רציניות כל יום המצב רוח ירד פלאים האגרסיות עולות ואני בדיכאון...אני יודעת שאחת התופעות של הפסקת האפקסןר היא סחרחורת...איך אפשר להתמודד עם זה כשיש תינוק בבית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת מינון האפקסור

הוספת תגובה

• הורדת מינון האפקסור

05/09/2008

לאירה שלום
    אחרי כ"כ הרבה זמן על efexor צריך לרדת ממנו מאוד לעת. עדיף לרדת ב 37.5 מיליגרם כל שבועיים. צריך לקחת בחשבון שלפעמים מחלת החרדה חוזרת והסימפטומים הם תוצאה מהחרדה ולא מהפסקת ה efexor .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגבי המינון

אירה
    06/09/2008

הרי אי אפשר לחלק את הכדור אז איך יורדים ב 37.5 מג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה לגבי המינון

06/09/2008

לאירה שלום
    את צודקת שאת הכדור של efexor או viepax שהם xr לא מחלקים אותו מאחר והדבר פוגע במנגנון של ה שחרור המושהה. אבל יש גם viepax רגיל של 37.5 מיליגרם וכך יורדים יותר לעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה שויאפקס עושה לי תופעות

אירה
    07/09/2008

ממש לא טובות והאפקסור מעולה לי... ואיתו אני מתפקדת בלי בעיה בכלל כאילו אין לי בעיה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו