מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציטלופראםטלי03/09/2008
שלום, אני סובלת מבעיות שינה קשות לאורך שנים. אובחנתי לפני כעשר שנים כסובלת מאינסומניה כתוצאת ממתח נפשי ע"י המעבדה לחקר השינה בטכניון. יש לי ניסיון ארוך טווח עם כדורי שינה מסוגי רבים. לאחרונה (שנתיים אחרונות) אני משתמשת בקלונקס. דיברתי עם רופאת המשפחה שלי על הרצון שלי לטפל בעית החרדה ואולי להפסיק מתישהו עם כדורים או לפחות עם קלונקס והיא נתנה לי מרשם לציטלופראם. קניתי את הכדורים וראיתי שבעיות שינה הן אחת מתופעות הלוואי. שאלתי היא, האם זה חכם לקחת כדורים אלה לאור העובדה ששינה הוא בעצם אחד הסימפטומים הכי קשים של העובדה שאני אדם שתמיד במתח. זה יוצר כמובן הרבה בעיות אבל שינה היא החמורה שבהן.. אולי יש לכם כדור אחר להציע שכדאי לי לשאול עליו את הרופאה שלי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וגם שכחתי להוסיף
טלי03/09/2008אובחנתי בעבר גם כסובלת מהפרעת קשב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציטלופראם
05/09/2008לטלי שלום
ציטלופראם הינה תרופה לדיכאון, חרדה וכפייתיות. הפרעות השינה הם חלק מתופעות הלווי האפשריות אך הרבה אנשים נוטלים את התרופה ללא כל קושי בשינה. הפרעות שינה מאוד שכיחות בעולם ולצערנו לא תמיד יש מענה טוב. מאוד חשוב לנסות לישון ללא תרופות שינה אבל לפעמים אין ברירה. בכל מקרה אחרי שלוקחים קלונקס תקופה ערוכה צריך להפסיק אותו מאוד מאד בהדרגה. תרופות אחרות את צריכה לקבל דרך המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)