חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרת אונים
    יעל
    10/09/2008

שכחתי לציין שאני עובדת בחו"ל במכירות ולא מצליח לי כי אין לי אנרגיות וכל מי שלידי מוכר וזה גם הורג אותי לגמרי ואני לא יודעת מה לעשות כי זה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות פה וגם חבר שלי פה והוא לא יודע על הבעיה שלי ואני לא רוצה לספר לו כי אנשים חושבים שאתה משוגע אם אתה בדיכאון או נוטל תרופות וזה כל כך לא נכון.אני חושבת שהכדורים החדשים החמירו לי את המצב כי הרבה זמן לא הייתי במצב כזה כמעט שנתיים ופתאום זה התפרץ לי בכול הכוח אני לא מפסיקה לבכות פשוט הכול ניראה לי רע כל כך והבעיה היחידה שלי היא אנשים מה הם יגידו כל חיי זה הפריע לי...דיברו עליי הרבה בחיים סתם שטויות המציאו עליי וזה פגע בי כל כך ומאז יש לי אובססיה למה שיגידו עליי.אני מצטערת שזה ארוך אני פשוט חייבת להוציא את מה שאני מרגישה ואשמח לתשובה.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חסרת אונים

הוספת תגובה

• לא כולם פרימיטיביים,תגששי לפני שאת

אלישבע טל
    10/09/2008

לפני שאת מספרת, אני סובלת מחרדה של יציאות מהבית כבר 16 שנה ואין ברירה,כולם יודעים מזה ומתנהגים אלי יפה ובהבנה,לפעמים כועסים כשאני לא מצליחה להגיע,אבל החיים ממשיכים,אל תתיאשי, לאנשים שאת חשובה זה לא ישנה וברגע מסויים תמצאי את הגבר האמיתי ותראי שהוא יקבל אותך כמו שאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרת אונים

20/09/2008

ליעל שלום
    קראתי את המייל שלך ונראה לי שחסר לי חלק ממנו. בכל מקרה אגיד לך שבנוסף לטיפול התרופתי עליך לחפש דרכים לעלות את הערך העצמי שלך. דברים שאת יכולה לעשות שיעשו לך טוב. פעילות, התנדבות, מראה חיצוני, ועוד. טיפול פסיכולוגי גם מאוד יכול לעזור. למצאו דרך "לספור את הברכות ולא את הקללות"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו