מצב נפשי עגום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב נפשי עגום
    שולה
    12/09/2008

לא יודעת אם למטרות אלה נועד האתר הזה, אבל הייתי שמחה לשתף ולשוחח עם אנשים שחשים כמוני, או שסתם מעוניינים לשוחח. אני לוקחת רמרון מזה כשבועיים ולצערי התרופה עדיין לא התחילה להשפיע, ומצבי הנפשי ממש עגום. אני מתפקדת, הולכת לעבודה, עושה את מה שעלי לעשות (מטפלת בבנות שלי, עושה את המטלות המינימליות בבית) אך מצב רוח אין לי. אני סובלת מדיכאון. ולא יודעת איך לצאת מהמצב הזה. לעיתים אף קורה שאני מכה את עצמי בבוקר, כשקשה לי לקום, מרוב שלא בא לי לקום.... אשמח לתגובות ולספר יותר, וגם להקשיב. שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב נפשי עגום

הוספת תגובה

• שולה

ליז
    14/09/2008

הי שולה לצערי הרב הצטרפת למשפחה מאד גדולה של אנשים טובים שסובלים בדיוק כמוך אני הצטרפתי למעגל זה לפני כחצי שנה מצבי הנפשי היה בכי רע, זה כלל הקאות ירידה של 10 ק"ג במשקל בכי בכל שעות היום ועוד הרבה סמפטומים שאפילו לא בא לי לזכור אני מטופלת בציפרלקס וזה פשוט כדור נפלא ה"עבודה" שלו מתחילה רק לאחר כחודש לערך עם הזמן תרגישי את השינוי יקירתי לא רואה כל סיבה להכות את עצמך כדי לקום לעבודה - אם ישנה תקופה קשה ואת צריכה להיות בבית אז תהיי בבית זה יעבור נכנסנו למצב הזה בכח לא רצינו את זה אז למה לעשות יותר קשה אני מבטיחה לך שאם תטפלי ולא תפחדי מתרופות הכל יסתדר שולה זה לא עובר זה רק נהיה יותר טוב יש עליות וירידות לאורך כל החיים לצערי הרב שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב אם תרצי לשאול עוד שאלות את מוזמנת אני בשמחה אענה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם את סובלת גם מחרדות?

אלישבע טל
    15/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלישבע היקרה

שולה
    22/09/2008

כן, אני בהחלט סובלת גם מחרדות.... יותר מדי, לצערי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלישבע היקרה

שולה
    22/09/2008

לגבי ההכאות, זה לא קורה כשאני הולכת לעבודה, במשך השבוע יותר קל לי, אלא בסופי שבוע, אז מאד מאד קשה לי כי אני מרגישה את הלבד וזו גם יציאה מהשגרה של ללכת לעבודה, בעבודה לפחות אני עסוקה ודעתי מוסחת. אין לי כמעט חיי חברה, גם זה תורם לדיכאון. יש לי חברות פה ושם אבל זה לא זה... אולי יש לך רעיון איך למצוא לי מעגל חברתי? אולי את ואני נוכל להיפגש? אשמח לתגובה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה יקרה

אלישבע טל
    15/09/2008

אני סובלת מחרדה שליציאה מהבית ובחצי שנה האחרונה חטפתי גם דיכאון קשה, קיבלתי סימבלטה,כדורממשפחת הפרוזק שלא עזר לצערי,אבל אז הציעו לי לבדוק את הקטע ההורמונלי ואכן התחלתי לקבל הורמונים, כמעט שבועיים ואני מרגישה שיפור משמעותי, יקירתי, מי שלא סבל מדיכאון לא יודע כמה זה קשה, תחזיקי מעמד, בנות כמה הבנות שלך?לי יש שלוש גדולות,21,20,15,ואיך בעלך,תומך בך? אני מקוה שכן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלישבע היקרה

שולה
    22/09/2008

לאלישבע היקרה, תודה על תגובותייך וסליחה שאני מגיבה רק עכשיו. את כל התרופות שהזכרת ניסיתי והן לא עזרו לי. אני לוקחת עכשיו רמרון כי בעבר, כשהיה לי משבר כזה, לפני כשלוש שנים, רק הרמרון עזר לי. לצערי הוא גורם לי לעלייה במשקל ולכן אני מנסה להרבות בספורט ובהליכה וזה אכן עוזר לשיפור מצב הרוח. שאלת לגבי בעלי, אני גרושה, וזו הסיבה העיקרית למשבר - למרות שהגירושים היו מיוזמתי - קשה לי להיות לבד. יש לי שתי בנות - בת 16 וחצי ובת 12 וחצי. אני מנסה להילחם במצב הזה, אבל זה לא פשוט. אני מקווה שעם הזמן הרמרון ישפיע כי בינתיים אני גם לוקחת קלונקס פעם ביום, לצערי. אשמח לשמוע עוד ממך ועלייך או אפילו להתכתב במייל. תודה, שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה

רונה
    23/09/2008

אני אמנם בת 32 נשואה ועדיין ללא ילדים. אני לא יודעת מה לעשות אני נוטלת פלוטין כמה שנים וזה עוזר חבל"ז הבעיה שאם אני מפסיקה לשלושה ימים הדיכאון חוזר האם זה אמור להיות ככה ??? אני רוצה תרופה שתפעל לאורך זמן לא ככה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרונה

שולה
    25/09/2008

רונה יקירתי, אין לי מושג.. אני בעצמי במצב על הפנים למרות שנאי לוקחת רמרון (מירו) שזו תרופה חזקה יחסית ואמורה לעזור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח להיות בקשר כי יש לי מצב דומה

רזי
    27/09/2008

שולה שלום אני בן 36 נשוי +2 עובד בתחום התיירות ומצבי יותר חמור אפילו משלך אשמח לשוחח איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרזי

שולה
    27/09/2008

אם כן, אשמח אם תכתוב לי ל - [email protected]. מחכה לשמוע ממך. שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו