ויפאקס 150 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויפאקס 150 מ"ג
    קרין
    21/09/2008

אני בת 46 אחרי שנטלתי סימבלטה 60 שעזר לי מאוד במשך כמה חודשים ואז אחרי שנטלתי את התקופה באופן לא סדיר הרגשתי ירידה במצב רוח ודיכאון והעלו לי ל- 90 מ"ג לאחר כחודש לא עזר לי ואז החליפו לי לויפאקס 75XR ואחרי שבועיים ללא שינוי ואפילו החמרה העלו לי ל 150 מ"ג ועכשיו זה כבר השבוע השלישי שאני נוטלת ואין לי שום שינוי. ביחד אני נוטלת את הויפאקס כחודש וחצי ללא שינוי. אני בוכה הרבה, בבקרים אני מאוד חלשה וחוסר תיאבון וסבלנות ואי שקט. האם הויפאקס לא מתאים לי? אם כן מתי אראה שינוי? אני חסרת סבלנות ומיואשת????!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויפאקס 150 מ"ג

הוספת תגובה

• תעשו מדיטציה, תלכו לטיפול גוף נפש

דנה
    07/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויפאקס 150 מ"ג

ד''ר אלונה גוברמן
    07/09/2009

שלום לך. ההשפעה של ויאפקס מורגשת תוך מספר שבועות. הטבה מלאה תיתכן תוך 4 עד 6 שבועות .
    ויאפקס כדור מצויין מאוד יעילי ובשילוב עם שיחות פסיכולוגיות יש סיכוי טוב להחלמה מהירה ומניעת גלים חוזרים של דיכאון. ש מעט מיקרים ,שבהם שימוש בויאפקס בשלב הראשוני של הטיפול יכול להגביר את תחושת החרדה ודיכאון. . במידה וקיים מרכיב של חרדה בתמונה קלינית, מומלץ להוסיף לטיפול תרופה מקבוצת בנזודיאזפינים (לדוגמה קסנקס, קלונקס) למשך תקופה קצרה.
    בברכה,
    תרגישי טוב,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו