בעילום שם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעילום שם
    אורי
    22/09/2008

כבר כמה ימים שאני פה בפורום חושבת אם לשלוח הודעה.. והחלטתי שאני יכולה להיות בעילום שם ככה יכול להקל העיניין אני בת 17 וכולם מכירים אותי כילדה מאוד שמחה ואני כל החיים שלי מסתתרת מאחורי החיוך שלי. עכשיו אני כבר יותר גדולה וקשה לי מאוד אני בוכה כל יום. ויש לי כאבי בטן בלתי נסבלים מלחצים ופשוט אין לי עם מי לדבר... אני לא יודעת אם ללכת לפסיכולוגית. אני לא יודעת אם יהיה לי קל להפתח לבן אדם שאני לא מכירה בקלות. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעילום שם

הוספת תגובה

• עזרה

ד''ר אירנה נתנאל
    22/09/2008

שלום לך,

מודה לך האומץ ומאוד מעריכה! נראה שאת מאוד סובלת והעובדה שאין לך עם מי לחלוק ולדבר מאוד מקשה על ההתמודדות עם מצבך. אין ספק שאת מאוד זקוקה לאוזן קשבת, תמיכה, עזרה והכוונה. כדאי לפנות לייעוץ מקצועי וכבר בפגישת הכרות את יכולה להרגיש אם תוכלי לפתח ביטחון ואמון במטפלת שלך. חשוב להמשיך ולחפש עד שתמציאי מטפלת טובה שאיתה תוכלי לדבר בפתיחות עם הנושאים המטרידים אותך.

תודה על פנייתך לפורום,
    בהצלחה בהמשך דרכך!
    אשמח לענות על שאלות נוספות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו