מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבות חוזרות ונשנותעדנית03/07/2007
אני סובלת כבר הרבה זמן ממחשבות טורדניות (אף אחד לא יבחן את זה אצלי, אך אני מודעת למה שקורה איתי) . כדי להקל על המחשבות- בכל פעם שהם מופיעות ואני נכנסת לחרדה אני מתחילה לבצע פעולות שונות, כמו: תפילה, הסתכלות על התקרה- כשההגיון שמאחורי פעולות אלו זה שהם מפחיתות אצלי את החרדה. השאלה שלי: אם אני מודעת לעצמי ואני יודעת שההתנהגות הזו לא בריאה ולא נורמלית, ואני רוצה לרפא את עצמי בכוחות עצמי- אם אני אלחם במחשבות, כלומר: בכל פעם שהם יופיעו אני יעשה לעצמי דווקא וכשיבוא לי החשק לבצע את הפעולות הכפיתיות אני אמנע מהם למרות החרדות שיתלו אליהם.
האם הדווקא שאני יעשה לעצמי יכול באמת עם הזמן להפחית את החרדות ואת הרצון לבצע פעולות כפיתיות- האם בהתחלה זה יהיה קשה אך עם הזמן המחשבות יעלמו. האם הדווקא שאני אעשה זה דרך נכונה להלחם במחשבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבות טורדניות
ד''ר אירנה נתנאל03/07/2007לחוות חרדה ולהמנע מטקס המרגיע היא דרך מצויינת להתמודד עם המחשבות הטורדניות ועם הזמן הן הולכות ופוחתות. בנוסף, את יכולה לעזר בטיפול מקצועי תרופתי ופסיכותרפיה. כדאי שתקראי ספר מצויין " די לאובססיה" של עדנה פואה.
בכל אופן את בדרך הנכונה
בהצלחה!
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות חוזרות ונשנות
עדנית03/07/2007למה זה קורה לי? אני זוכרת את עצמי עוד מגיל קטן (12-13) מתעסקת בטקסים?
האם יכול להיות שבעיות בבית בין ההורים משפיעות כל כך על האדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות טורדניות
ד''ר אירנה נתנאל03/07/2007באופן כללי כן, בהחלט! לחוויות ילדות יש השפעה רבה על האדם ויחסים בין ההורים עצמם ובין הורים לילדים, אפילו בין האחים משפיעים במידה ניכרת. יחד עם זאת כדי להתמודד עם החרדות ומחשבות טורדניות ....לא מספיק לחפור בילדות אלא צריך גם לטפל במה שקורה לך כאן ועכשיו.
אל תזניחי את מצבך, טפלי בעניין כמה שיותר מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)