מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה מאד בודדהשולה25/09/2008
בנוסף לדיכאון שממנו אני סובלת, אני גם מרגישה מאד בודדה, ולמעשה זו אחת הסיבות לדיכאון. אשמח לאוזן קשבת... מישהו במצבי שמעוניין לשוחח... אפילו להיפגש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שולה
ד''ר אלונה גוברמן03/08/2010שלום לך,
צר לי על הרגשתך! נראה שאת מאוד בודדה ומאוד סובלת. אין לי ספק שאת זקוקה לאוזן קשבת, תמיכה, הדרכה, הכוונה ועזרה מקצועית ,אם לא תנסי לעזור לעצמך המצב לא ישתפר מעצמו. תתכילי להגביר את הקטיביות במידת האפשר, בצעדים קטנים.
ייתכן ואת זקוקה לעזרה תרופתית.
אשמח לענות על שאלות נוספות
תרגישי טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בודדה
נויה17/12/2010אשמח אם תיצרי קשר
0506495600
נויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עזרה תרופתית? היא בודדה!
מ20/12/2010בודד=לבד=
ביחד=לא בודד
איך תרופה נתקעה פה?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
גילי12/08/2010מרגיש כמוך,אשמח לדבר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בודדה ומדוכאת
riki20/08/2010שולה שלום אני גם באותו מצב וגרה בתל אביב וחשבתי שאולי ניפגש ונתמוך אחת בשנייה
בת כמה את? והיכן את גרה?
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזדהה אתך לגמרי
barak29/08/2010אשמח לשוחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני רוצה
..אני26/09/2010אבל מפחדת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
riki15/01/2011אני שמחה שכתבת אליי אני גרה בת"א ואוהבת לצאת מידי פעם לבלות פה ושם וגם בתי קפה וכמובן חברה טובה לשיחות נפש.
אשמח אם תתקשרי אליי הבייתה 035612721 בשעות הערב ביי
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בודדה
קארין(כינוי)11/01/2011שלום ריקי,
גם אני בודדה ואין לי חברות..כלומר היו לי אך התרחקתי מהן...קיים בי הפחד להיפגש עם אנשים..
אני אשמח להכיר ובטח שצריך לתמוך...
אם תירצי ,אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני בודדה ומדוכאת בת 53.
layla daimond14/01/2011בת כמה את ריקי?
כמו שצינתי בהודעה לפני דקותיים .תנסי ליצור קשר עם בני אדם עד שתמצאי אנשים שמתאימים לך אינטלקטואלית ורגשית. הניסיון שלי עם פסיכולוגים ופסיכיאטרים הוא איום ונורא. מבחינת הניסיון האישי טיפול לא עזר לי בכלל.
אשמח מאוד אם תכתבי לי אני זקוקה לפתוח את הלב אבל אין לי שום אמון ביכולת האבחנה והטיפטל של פסיכולוגים לי יש ניסיון רע מאוד מאוד עם פסיכולוגים ופסיכיאטרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשולי
riki15/01/2011היי שלום לך אני בת 38 גרה בתל אביב רווקה
ואני אהבת לצאת ולבלות מידי פעם בתל אביב, אשמח אם תכתבי לי כמה פרטים על עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת חברה לתמיכה נפשית
riki23/01/2011שלום לך אני בת 38 רווקה אם זה מתאים לך וגרה בת"א אשמח לשמוע
טלפון 0547-965066
להשתמע
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אני רוצה להפגש
רז26/08/2010אגב אין לך מה לחשוש אני מדוכא מדי לרצות משו מעבר לדיבורים -למרות שלא נראה כך
אני ישמח לדבר איתך כמו שאמרתי לבחור המדוכא זה עוזר יותר ממליון טיפולים אנשים כמונו צריכים לדבר אולי נוכל להפגש שלושתנו
דברי איתי זה יעזור, מנסיון, כמו שאמרתי לבחור כמה חברים שלא יהיו לי הם נורמלים ואני מרגיש לבד בעולם, דברי איתי נעשה ישיבת אומללים. (:
אל תתביישי
בי נשמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן
רז26/08/2010הזמנתי כבר שני אנשים מפה דניאל ועוד מישהיא כמו שאמרתי להם אנשים כמונו צריכים תמיכה אחד מהשני זה יותר טוב מכל טיפול מנסיון דברי איתי נפגש כולנו (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
..אני02/10/2010אני לא יודעת עם יש דיכאון או לא.... לא חסר למי להתקשר... ולא חבר חברים לצאת איתם אני בוחרת שלא לעשות את זה... השאלה היא.. האם הדיכאון נובע מהבדידות או שמא הבדידות מהדיכאון... החוסר רצון בליזום משהו....
מרגישה עצובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח להכיר
ליאור06/10/2010אם מישהוא או מישהיא מעוניין לדבר על הדיכאון שתופס חלק נכבד מחיי מוזמן להתכתב איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יוצרת איתכם קשר?
שרון14/12/2010גם אני מדוכאת ומעוניינת בחברה כמוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כל אחד יכול לרשום גיל ומיקום...
גגג17/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולהה
ליטל13/01/2011היי שולה אני גם מרגישה מאד מדוכא ומדוכדכת אשמח לדבר איתך ושלמוע יעוץ וליעץ עם תרצי אני פה בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את שולה ? אני בת 53.
layla daimond14/01/2011ם אני סובלת מדיכאון ועובדת במקום מזעזע איזה מין מקום שמתימר לשקם אנשים. פסיכולוגיות רק ניצלו אותי ועשקו אותי
כלכלית ונפשית .ליתר דיוק פסיכולוגיות רק הרסו לי את החיים .
מאיזה רקע את?
אצלי שני ההורים ניצולי שואה. שלא היו מסוגלים לגדל אותנו.
\שניהם היו במצב נפשי מזעזע אחרי השואה.
תספרי קצת על עצמך. אשמח מאוד לשמוע עלייך.
אין ספק שבדידות גורמת או עוזרת להתפתחות של דיכאון. האם את בטיפול נפשי?
האם היא המטפל/ת מנסה לבודד אותך מהעולם? משום שזה מה שעשו לי. הם עושים את זה כדי שיוכלו לשלוט עלייך וכדי כשתהיי בודדה תפתחי בהם תלות.וכך יוכלו גם לנצל אותך. זה מה שעשו לי בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי
riki23/01/2011שלום שולה תתקשרי ונשוחח
0547-965066
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)