מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממה זה נובעליאל03/07/2007
אני בן אדם שסבל המון בחיים שלו ,ואני רק בת 19 [לא נתחיל להכנס לזה] הבעיה שלי שפתאום טוב לי ואני לא מוצאת דברים שמציקים לי או הורסים לי את המצב רוח אני מתחילה להלחץ אני לא יודעת איך לאכול את זה ,קשה לי לקבל שהכל טוב לי פתאום ואז אני מתחילה לחשוש שאולי כל הטוב הזה הוא בגלל שאח"כ יהיה ממש רע ,למה זה קורה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה זה נובע
ד''ר אירנה נתנאל04/07/2007ליאל שלום,
לפי דבריך עברת הרבה סבל בחיים למרות שאת מאוד צעירה. כנראה, שהחוויות שעברת לינמדו אותך שהסבל חוזר וגם כשטוב לך את חושבת שהמצב הוא זמני בלבד עד שהרע הופיע שוב. הייתי מציעה לך לא לצפות לרע כשטוב לך, להתרכז בחוויות הטובות בהווה ולחייות את הרגע בהווה בלי לחשוב מה היה או מה יהיה. בנוסף, כדאי לך לפנות לענשי מקצוע שיעזרו לך בשיחות לעבד את הסבל שלך כדי שתהני מהחיים ולא תסבלי.
אשמח לענות על שאלות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל הכל עבודה עצמית
אורח08/07/2007עצוב לי שצעירה כמוך חשה כך - חורבן.
תדעי שמרבית הזמן מה שיקרה לך או מה שתרגישי תלוי אך ורק בך, אם תשתדלי לראות רק את הטוב אפילו במעט תמיד תרגישי טוב ותמיד תצליחי להזמין את הטוב.
וגם אם לעיתים יש מעידות בחיים זה לצורך עליה בלבד לכן תמיד תייחלי לטוב והוא יגיע אני מבטיחה.
תעשי דברים שאת אוהבת, תשתדלי להמצא עם אנשים בעלי אנרגיות טובות שיש להם גישה חיובית לחיים.
החיים "הולכים" בזוגות - טוב ורע, כן תמיד יימצא הטוב ותמיד יימצא הרע, השאלה איך את מותמודדת! אפילו בתוכך (בתוך כולנו)יש טוב ורע - החלק השמח בתוכך והחלק שמחזיר אותך אחורה ללא טוב שהיה. אל תפחדי מימנו(מהרע), אם חלילה הוא יגיע את תדעי להתמודד, הכוחות מצויים בך אחרת המבחן לא היה ניתן לך. ובאשר לטוב, תיהני מימנו תשמחי כל דקה ושניה והפעולה הזאת קרוב לודאי תזמין לך עוד טוב.
תעצרי רגע, קחי 10 דקות(רק 10 דקות) תחשבי על מה שהיה, תפיקי את הלקחים תלמדי מהטעויות שעשית. עשית את זה יופי. עכשיו(אחרי שהפקת לקחים ולמדת מטעויות העבר) תשכחי מהעבר, תמחקי אותו, תחיי את עכשיו-תהני, תלמדי, תעשי מה שאת אוהבת, תתחילי לחלום ולהגשים פשוט תחיי!!!
את צעירה, כל החיים לפנייך, העולם מלא בטוב, את רק צריכה להסתכל ולהשתמש בו בתבונה.
יקירתי, העולם נברא בשבילך! הוא רק מחכה שתעשי בו שימוש נכון.
בהצלחה
ורק בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

