מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רע לי מאדשירן05/10/2008
ההודעה שאני עומדת לרשום מורכבת ואני מקווה שיפתרו לי אותה. אני בת 21 ונשואה לבעלי שבן 38,אנו נשואים שנתיים וקצת פלוס ילדה בת 4 וחצי חודשים. ילדתי בליס,ניתוח קיסרי בשבוע 42. אז ככה אני בדאון ובדיכאון של החיים שלי,אני מרגישה שמיהרתי להביא ילדה וזה בגלל הגיל של בעלי,הוא אומנם לא הלחיץ אותי בכלל להביא ילדה,אך בתוכי הייתה עובדה שבגלל הגיל שלו אני צריכה להביא לו ילד. אני מרגישה שפספסתי המון בחיים שלי. התחתנתי מוקדם בגלל הוריי,הוריי ממוצא בוכרה והם נורא פרימיטיביים וכשהכרתי את בעלי שהוא ממוצא מרוקו הרגשתי את החופש,הוא נתן לי חופשיות בכל מה שרציתי וזה היה החלום שלי שיעזבו אותי לנפשי. התחתנתי בגיל 19 בלי מקצוע בלי כלום הגעתי לבעלי עם תחתונים(בלי רכוש)והוא פיתח אותי,הבעיה שלבעלי יש רכוש,הבית אך לטובתי הבית עם משכנתא. מה שאני רוצה להגיד שהדיכאון נובע מכמה סיבות: שהתחתנתי מוקדם. דיכאון לידה בעיקר. שאני מרגישה אפס כי הוריי לא תומכים בי כספית למרות שיש להם אפשרות לעזור(לפי דעתי הם כועסים עליי,כי יצאתי עם מישהו 3 שנים בסתר לפני בעלי והם עם הפרימיטיביות לא הסכימו לי לצאת איתו ועשיתי דווקא ועשיתי בעצם רע לעצמי כי הוא לא היה בשבילי). הורים שלי גוררים אותי לרע מבלי שהם שמים לב: הקטע עם החבר שהמשכתי בכדי ללכת נגדם בגלל הפרימיטיביות שלהם ועשיתי רע לעצמי כי החבר לשעבר היה מרים עליי ידיים כן כיום אני בדיכאון נפשי בגלל שיש להוריי אפשרות והם לא עוזרים ותומכים בי ולשאר האחים שלי הם כן עוזרים בטענה שהם מקשיבים להם. ואני בתמימותי מגיע אליהם לארוחות שבת ושוטפת את הכלים וקונה להם מתנות בימי הולדת וחגים. ומבזבזת עליהם בלי סוף וזה התודה שלהם. הם הבטיחו לי שבחתונה שלי הם יעשו חצי חצי בנפילה בין ההורים שלו לשלי,נפלנו 40 אלף ההורים של בעלי הביאו 20 אלף כמו שהובטח וההורים שלי שקל לא הביאו הם רק שילמו על השמלת כלה שלי 2500 שח והביאו בחינה לבעלי 4 אלף,ילדתי אפילו מתנה לילדה לא קיבלתי,עשינו בריתה הם שמו לי 2500 שח שזה כולל 6 נפשות זה מעט וכאמרתי להוריי שזה מעט הם נזפו בי.זהו,הכל נופל על בעלי ובגלל המצב הוא עובד נורא נורא נורא קשה שבקושי שאני רואה אותו וגם המצב הזה עושה לי רע,בעלי חוזר עייף ואין לי תשומת לב ממנו ואני לבד. הם לוקחים אותי אחורה מבלי שהם שמים לב לכך. רע לי אין לי חברה ובעלי עובד 17 שעות לילות ובקרים ובקושי שאנו מתראים אני לבד עם הילדה ורע לי מאד מאד. ואז מתחילה הסיטואציה של כל מה שהזכרתי וזה מתפרץ בבכי עמוק וכואב,שאני אומרת שנמאס לי מהחיים ושנולדתי לסבול ואני לא רוצה את זה. בקיצור כל מה שהזכרתי מכניס אותי לדיכאון ואני מתמודדת לבד פשוט לבד ורע לי מבפנים. מה לעשות? לכל המעוניינים לעזור לי אשמח מאד. תודה שירן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רע לי מאד
05/10/2008לשירן שלום
היה לי קשה לקראו את כל השלילי שבמייל שלך, ואת רק בת 21!
זה נשמע שאת נותנת את השליטה על החיים שלך לגורמים מבחוץ. להורים שלך, לבעלך, לילדה, לגיל המבוגר יחסית של בעלך ועוד. כאשר אנו נותנים לגורמים מבחוץ לשלוט לנו על החיים אנו תלויים בהם. מה את יכולה לעשות כדי לעזור לעצמך? לימודים? עבודה? חברים? תתעוררי! הטוב שלך לא יבוא מאחרים, רק מעשיה עצמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
שירן06/10/2008כל מה שאמרת צדקת וכן אתה לא מחדש לי כלום,אני יודעת שאני צריכה לעשות משהו עם עצמי ואני מאד רוצה ללכת לדוגמא ללמד משהו שקשור לאיפור ועיצוב גבות ושעוות זה התיכנון שלי,אך ישנם כמה בעיות שמפריעות לי: אין מי שייקח לי את הילדה,2 המשפחות לא מעוניינות לקחת לי את הילדה ולעזור לי שאלך ללמד משהו,ולשים את הילדה בגיל כזה במעון לא נראה לי. וכן אין לי אפשרות כספית כרגע ללכת וללמד,כי אני לא עובדת והמשכנתא פה נורא גבוהה וזה קשה להוציא על לימודים. כך שבדיכאון בטוח שאני נמצאת בשל המצב הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מוצא. אני מכירה מקום
דבורי14/10/2008שירן יקרה, קחי אחריות על החיים שלך תעשי עם עצמך משהו טוב. אני מכירה מקום בו תוכלי להיות עם הילדה. ללמוד. להתפתח. יהיה בסדר. תשאירי אימייל או טלפון נייד דבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)