דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף.
    .
    06/10/2008

שלוםף יש לי ידידה חדשה שהיא במצב נפשי קטסטרופה היא ניתסה להתאבד כמה פעמים אושפזה בשלוותא והיום מטופלת בשוקר או משו כזה חשמלי. עכשיו אני ממש דואג לה שהיא תתאבד שוב היא ממש רצינית בעניין אני מצוטט אותה משיחה שלנו הרבה אנשים פשוט לא מסוגלים להבין דברים כאלה.. זה אוכל אותי אבל אני לא מצליחה לצאת מזה..אני לא אוהבת את עצמי כואב לי הראש בגלל תחושה נפשית של ייאוש ואי הצלחה כואב לי בחזה אני מרגישה כאילו משהו יושב עליי כל הזמן..משהו שלא מאפשר לי לנשום...יש לי פלאשבקים מדברים בעבר שקרו לי...אני לא מליחה לצאת מהם....אני פשוט לא יוצלחת זה מדכא אותי...ובלי שום קשר אני לא רוצה לחיות עוד..לא רוצה לחוש אכזבות לא רוצה לבכות יותר לא רוצה להתייאש לא רוצה להתמוטט .... אני רוצה לנוח....=מוות אני רוצה לדעת מה כדאי לי לעשות איך לעודד אותה ? אני אמר לה שאני תמיד פה לעזר ושאין לה מושג מה היאת עשה לאמא שלה אם היא תעשה את זה. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף.

הוספת תגובה

• דחוף

08/10/2008

התמודדות עם קרוב או חבר שחש רצון עז להתאבדות הינו דבר מאוד קשה וגם מדוכן. לדעתי צריך לפנות למטפלים שלה בהקדם וגם לידע את המשפחה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו