מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי מינון של רסיטליובל07/10/2008
לרופא שלום אני סובל מהתקפי חרדה (פאניקה) בחמש השנים האחרונות עם עליות ומורדות. בתחילת חודש יוני החלטתי לראשונה לנסות טיפול תרופתי והתחלתי לקחת רסיטל (סיטלופרם) במינון קבוע של 40מ"ג (פעם ביום). לאחר חודשיים וחצי כאשר הרגשתי הטבה ברורה החלטתי לעשות ניסוי ולהוריד את המינון ל-20מ"ג, ולראות מה יקרה. במשך חודשיים לא קרה שום דבר, ומלפני שלושה ימים התחלתי להרגיש בהדרגה חולשה ועייפות חזקה ותחושת כבדות בעיניים - אני כל הזמן רוצה לישון וגם מרגיש חוסר אנרגיה, למרות שלא נראה לי שאני בדיכאון או משהו כזה. אתמול היו לי דפיקות לב, והיום יש לי יובש בפה עם הרגשת צימאון תמידית. כמו שאני מבין האפשרויות הן: 1. אחרי חודשיים של הורדה במינון ל-20 יש רגרסיה ואין ברירה אלא להעלות חזרה ל-40. 2. מדובר למעשה על תסמין גמילה מ-40 ל-20 עקב שינוי המינון בחצי. 3. תחושת העייפות וכו' איננה קשורה לכדור אלא נובעת מהצטברות של עבודה, חוסר שינה וכו' (החודשיים האחרונים היו מאוד אינטנסיבים מבחינת העומס שעברתי בעבודה ובבית) התחושה הפרטית שלי היא שמדובר באפשרות מס' 2 - ז"א תחושת גמילה מהמינון הקודם אפילו שעברו כבר חודשיים, אבל אין לי דרך להיות בטוח. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי מינון של רסיטל
08/10/2008ליובל שלום
מהתיאור נראה שאפשרויות 1 או 3 מתאימות יותר לתיאור שנתת. תפנה לרופא ותתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)