תרופה אנטי דכאונית ותופעות לוואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופה אנטי דכאונית ותופעות לוואי
    מעגלית
    09/10/2008

שלום, אני בחורה בת 30, מדוכאת ברמות קיצוניות. המחשבה הכי טובה שלי עכשיו היא להפסיק את החיים, אבל יש לי פחד גדול לעשות את זה. האם יש תרופה אנטי דכאונית שלא גורמת לתופעות לוואי של עייפות, כאבי ראש, הזעה, השמנה וכדומה? האם יש משהו שעובד על הסרוטונין ולא על כל מיני דברים אחרים? ניסיתי גם טיפולי שיחות מכל מיני סוגים, כולל קוגניטיבי ואני עדיין בטיפול. לקחתי כבר כמה שנים שני סוגי תרופות והיום, אחרי כמה שבועות ללא תרופות המצב שלי ככל הנראה, החמיר לתהום שעוד לא הייתי בה. האם TMS יכול לעזור כמו כדורים? האם התגובה לגרייה היא מהירה? האם החיים שווים את המאמץ?? :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה אנטי דכאונית ותופעות לוואי

18/10/2008

למעגלית שלום. אני מתנצל על האיחור בשובתי אליך.
    כאשר לוקחים טיפול תרופתי צריך לקחת בחשבון את האפשרות של תופעות לווי . יש היום מספיק סוגים של תרופות שבדך כלל ניתן להקטין משמעותית את תופעות הלווי.
    השאלה על החיים היא גדולה. בגדול אפשר לומר שאדם שחושב שלילי והמחשבות שלו בדרך כלל מתרכזות בחסר, קשה לו מאוד. האם אפשר לשנות צורת חשיבה שכזו? לדעתי כן. תרופות, טיפול פסיכולוגי מתאים, החלטה פנימית, ועוד, יכולים לסייע.
    TMS אושר לאחרונה בארצות הברית כטיפול לדיכאון שלא נעזר מספיק עם תרופות. אנו ב מיינד קליניק משתמשים בטיפול זה במצבים מתאימים. בקרוס תתפרסם כתבה על הנושא באתר
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו